Tjek

Ingen påske uten egg - slik holder du matkostnadene nede i påsken

Del

Egg er blant varene som har økt mest i pris under inflasjonen. Egg er også blant de mest søkte dagligvarene nordmenn søker etter, når de leter etter tilbud. Så til ære for de dyrebare eggene, vil vi inspirere deg med tips og triks for å få den beste og billigste påskefeiringen.

Lyse tider er her, både for deg og lommeboken din. Påsken nærmer seg med sine fargerike egg, vakre tulipaner og deilige påskevarer. Det er en tid for glede, fellesskap og kreativitet, og vi er her for å vise deg hvordan du kan få alt til den beste prisen.

Gjør det enkelt - bruk det du har og piff maten opp

Egg er kanskje det første man tenker på når det gjelder påsken. Med et godt tilbud på egg får du ikke bare et bord fullt av deilig påskemat, men også mye påskepynt til hjemmet ditt. Det beste er at du kan skryte av at du har gjort alt selv!

Blås noen egg, mal dem i vakre farger og heng dem opp som dekor i hjemmet, eller bruk dem som "lykkeegg" for å sende en hilsen til noen du er glad i. For å lage et lykkeegg må du tømme egget og deretter legge en personlig hilsen inni. Bruk en nål til forsiktig å stikke hull på eggets spisse ende og lage et lite hull. Lag et større hull på den andre siden slik at egget kan renne ut når du blåser. Skriv en hilsen eller et påskebrev på et stykke papir og rull det sammen slik at det kan presses inn gjennom det store hullet i egget.

Bruk eggene som du har blåst ut for å lage deilig påskemat. Du kan lage en velsmakende brokkolipai eller en gulrotkake til dessert, slik at ingenting går til spille. Finn oppskrifter på eTilbudsavis sin Instagram for begge disse enkle og billige rettene.

Mal de eggene som du ikke tømmer i herlige påskefarger for å legge til litt ekstra farge på påskebordet. Eller hvorfor ikke lage klassiske eggerøre med kaviar, dill og rømme? Mulighetene er uendelige!

Slik sparer du penger i påsken

I vår app, eTilbudsavis, kan vi se at egg er blant de mest søkte dagligvarene nordmenn søker etter, når de leter etter tilbud, og antallet av egg-søk øker frem mot påsken. Vi har derfor laget en liste over de beste sparetipsene som strekker budsjettet slik at du kan være klar til påsken!

1. Planlegg innkjøpene dine til påsken

For å finne de beste prisene og unngå dyre impulskjøp, er det viktig å planlegge både påskemenyen og handlelisten på forhånd. På den måten unngår du også å mangle en ingrediens eller to når butikkene er stengt i påskeferien. Bruk eTilbudsavis til å finne de beste tilbudene på alt du trenger, og til å planlegge innkjøpene dine.

2. Gå for "private label" produkter

Private labels er dagligvarebutikkenes egne merker, som ofte er billigere enn andre merker. Så sørg for å holde øye med butikkenes egne merker neste gang du handler.

3. Frys påske restene dine

Etter en stor fest er det alltid rester igjen. I stedet for å oppbevare alle restene i kjøleskapet, bør du fryse dem ned. På den måten trenger du ikke å kaste rester som ikke blir spist etter et par dager. Nyt maten mye lenger og spar penger på lang sikt!

4. Erstatt kjøttet

Vegetariske alternativer er ofte mye billigere og minst like gode! I påsken kan du lage masse deilige vegetariske paier, gode salater og desserter - alt uten kjøtt.

5. Gjør handlelisten din til din beste venn

Å være organisert er avgjørende når det gjelder å spare penger. Handlelisten i eTilbudsavis-appen gjør det enkelt for deg å holde deg til spareplanen din. Du kan enkelt legge til varer direkte fra kundeavisene til handlelisten. Varene blir automatisk sortert etter hvilke butikker tilbudene er tilgjengelige i. Du kan også dele handlelisten din med venner og familie. Alle endringer synkroniseres slik at dere enkelt kan holde hverandre oppdatert.

God påske fra oss på eTilbudsavis!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om oss

Tjek hjelper folk med å handle inn og virksomheter med å nå ut til dem med relevant innhold.

Vi står bak Skandinavias mest downloadede tilbuds-apper eTilbudsavis og Mattilbud, som hjelper over en halv million mennesker hver måned med å finne tilbud og planlegge innkjøp på tvers av web, iOS og Android.

Tjek har også utviklet et nytt format for digitale tilbudsaviser, kataloger og tilbudskampanjer, som vi kaller for Incito. Incito er et responsivt og digitalt markedsføringsverktøy, som automatiserer produksjon av tilbudsaviser, kataloger og tilbud. Du kan finne mer informasjon om Incito på https://tjek.com/incito

Når vi ikke videreutvikler apps og automatiserer digitale tilbudsaviser, så hjelper vi store detaljhandlere og leverandører i Norden med å optimere deres strategi, kampanjer og performance. Insights by Tjek er vårt Power BI analyseverktøy, som gir tilgang til data om bl.a. markedet, forbrukeratferd, brand performance, søk, trender og mye mer. Mer om Insights by Tjek på https://tjek.com/insights

Mer om Tjek på https://tjek.com/

Følg pressemeldinger fra Tjek

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Tjek på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Tjek

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye