MatPrat styrker teamet med ny kokk
Ole Bjørn Sundsdal er ansatt som ny kokk og matfaglig profil i MatPrat. Han skal formidle matinspirasjon og matkunnskap til forbrukere.
Sundsdal kommer fra stillingen som prosjektselger i Foodtech. Han har tidligere drevet restaurant LOKK, samt jobbet som kokk på Bølgen & Moi, Markveien Mat og Vinhus, Grefsenkollen og i København for Bo Bech.
– Ole var en råsterk kandidat gjennom hele ansettelsesprosessen. Jeg er så glad for at MatPrat har fått en erfaren kokk på laget som skal være med på å løfte norske råvarer og dyktige egg- og kjøttproduserende bønder, sier Anette Fjelleng Hansen, matfaglig teamleder i MatPrat.
Sundsdal trer inn som en av de matfaglige profilene i MatPrat, og skal i hovedsak jobbe med å formidle matinspirasjon og matkunnskap til forbrukere, ved blant annet å utvikle oppskrifter MatPrat-kjøkkenet, produsere foto, film og podkast.
Naturlig med MatPrat
Sundsdal er formet av sin lærlingtid på 2000-tallet, der det nye nordiske kjøkken, nærhet til lokale råvarer, rene smaker og ny nordisk identitet ble rådende tankesett. Derfor faller rollen som kokk i MatPrat naturlig for ham.
– Nå får jeg jobbe med fantastiske norske råvarer, kommunisere matkunnskap om både egg, kjøtt, korn og honning, ikke minst jobbe for å få frem alt det bra den norske bonden gjør. I tillegg håper jeg å kunne inspirere norske forbrukere til å lage smakfull mat, sier Sundsdal.
Selv om han akkurat har startet i sin nye jobb, er Ole å se på skjermen når MatPrat nå lanserer sin høstkampanje. I høst inspirerer han og de andre matfaglige i MatPrat med kampanjen “Smak på høsten”, der sesongens gode norske råvarer står i fokus.
Nøkkelord
Kontakter
Cathrine UdeKommunikasjonsrådgiver
Tel:93802707cathrine.ude@matprat.noBilder
Lenker
Følg pressemeldinger fra MatPrat
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra MatPrat på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra MatPrat
Gjør gryta klar for fårikålens festdag25.9.2024 08:30:00 CEST | Pressemelding
Torsdag 26.september er fårikålens festdag. Og hva smaker vel mer høst enn Norges nasjonalrett? Spicy eller ei, det er opp til deg.
Norsk honning får løft i nytt samarbeid2.9.2024 07:40:00 CEST | Pressemelding
MatPrat inngår samarbeid med Norges Birøkterlag for å løfte frem norsk honning. Samarbeidet skal øke etterspørselen etter norsk honning; et naturlig, kortreist og smakfullt produkt med lange tradisjoner og stor betydning for økosystemet og matproduksjonen i Norge.
Tre enkle favoritter med reinsdyrskav til helgen29.8.2024 13:16:04 CEST | Pressemelding
Reinsdyrskav er velsmakende og allsidig råvare som passer perfekt til helgekosen. Her er tre retter som gir kebab, burger og pasta en vilt god smak. Hvilken blir din favoritt?
Ikke glem kjøleskapet før du drar på ferie3.7.2024 11:05:45 CEST | Pressemelding
Mange skal straks ut på ferie og en som ikke skal på tur, det er kjøleskapet ditt. MatPrat-kokken, Anette Fjelleng Hansen, gir deg tipsene til hva du lager av det du har igjen og hvilke matvarer du ikke må glemme i kjøleskapet før du stikker på ferie.
Dette serverer du til fotball-EM13.6.2024 07:40:00 CEST | Pressemelding
Server bratwurst i ølbad for en tysk fulltreffer, og albondigas om du heier på Spania. Er du fan av både Italia og Tyrkia, er kebabpizza stang inn. Her er EM-menyen for kompisgjengen.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom