Norges Hyggeligste Håndverker

Vehid er Norges Hyggeligste Blikkenslager

Del

Lørdag kveld var det duket for Norges Hyggeligste Håndverker, håndverksbransjens eget svar på Oscarutdelingen. Blant 24 nominerte i syv ulike kategorier var det blikkenslager, Vehid fra Bergen som tok hjem seieren i åpen klasse. Det var en stolt og glad vinner som mottok prisen fra scenen på Gamle Logen i Oslo.

Blikkenslager, Vehid Kocani fra Bergen gikk helt til topps i kategorien Åpen Klasse
Blikkenslager, Vehid Kocani fra Bergen gikk helt til topps i kategorien Åpen Klasse Foto: Norges Hyggeligste Håndverker

– Dette er utrolig stort! Jeg er stolt og rørt, det betyr mye. Blikkenslagerfaget har jo vært litt ut de siste årene, så jeg er veldig glad for å kunne fremme faget mitt. Jeg hadde egentlig ikke turt å håpe på å vinne, bare det at jeg kom til finalen var overraskende for meg,  at jeg i tillegg stikker av med pris er jo helt utrolig, sier den nybakte vinneren.

Fra ung villbass til omsorgsfull leder

– Åpen klasse er alltid spennende, fordi den samler håndverkere fra både tradisjonelle og utradisjonelle fag, noe som gjorde det både interessant og utfordrende for juryen å kåre en vinner, sier juryformann, Håvard Bungum. – Vehid er en person som sprer godt humør på arbeidsplassen. Han er opptatt av sikkerhet, og tar sitt ansvar som HMS-ansvarlig meget seriøst. Veien fra ung villbass inn i rollen som en ansvarsfull og omsorgsfull leder gjør ham til et forbilde for mange.

Nøkkelord

Bilder

Alle årets kategorivinnere samlet på scenen. F.v: rørlegger Marius Johansen, lærling Lisa-Marie Stavnhaugen, maler Tore Hermansen, tømrer Fredrick Gundersen, blikkenslager Vehid Kocani, elektriker Skjalg Birger Ahlstrøm, murer Tony Andre Myrén.
Alle årets kategorivinnere samlet på scenen. F.v: rørlegger Marius Johansen, lærling Lisa-Marie Stavnhaugen, maler Tore Hermansen, tømrer Fredrick Gundersen, blikkenslager Vehid Kocani, elektriker Skjalg Birger Ahlstrøm, murer Tony Andre Myrén.
Foto: Norges Hyggeligste Håndverker
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Norges Hyggeligste Håndverker

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Hyggeligste Håndverker på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Hyggeligste Håndverker

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye