Escape Travel

Escape Travel vinner pris

Del

Escape Travels fottur i Sierra Nevada i Andalusia ble i går hedret med en pris under arrangementet Spain Talks – et forum for fremtidens turisme – i Stockholm.

Stolte prisvinnere: Kine Clausen,  prosjektleder for bærekraft i Escape, Pablo Lanuza, direktør for det spanske turistkontoret i Oslo og Vera Sletto, avdelingsleder for temareiser og aktive reiser i Escape Travel.
Stolte prisvinnere: Kine Clausen, prosjektleder for bærekraft i Escape, Pablo Lanuza, direktør for det spanske turistkontoret i Oslo og Vera Sletto, avdelingsleder for temareiser og aktive reiser i Escape Travel.

Spain Talks arrangeres av Spanias turistkontor og skaper et forum for dialog og samarbeid mellom spanske og nordiske eksperter på turisme og bærekraft.

De nordiske spanske turistkontorene hedrer under arrangementet sine samarbeidspartnere som har bidratt betydelig til å fremme bærekraftig turisme i Spania – og Escape Travels fottur til Sierra Nevada kapret prisen «Experience Award».

Dette er prisen for det beste reiselivsproduktet som fremmer bærekraftig turisme i Spania, og prisen understreker viktigheten av å tilby autentiske og miljøvennlige reiser. Norge, Sverige, Danmark og Finland kåret hver sine vinnerbidrag, og Escape vant blant de norske bidragene til beste reiseprogram. 

– Lite visste jeg da jeg kom til Alpujarra første gang at jeg skulle stå i Stockholm 20 år senere og motta en pris for turen, sier Vera Sletto, avdelingsleder for temareiser og aktive reiser i Escape Travel.

null
Å vandre mellom hvite landsbyer i Sierra Nevada er populært blant Escapes gjester.

Juryens begrunnelse lyder:

Juryen berømmet forslaget for å kombinere elementer som minimerer miljøpåvirkningen samtidig som sosiale og økonomiske fordeler for området maksimeres. Deres aktiviteter involverer også lokalbefolkningen og mikrobedrifter på et svært bærekraftig nivå.

Vinnerturen er en av Escapes klassikere, og har vært en bestselger i mange år. Den 8 dager lange fotturen i Sierra Nevada er et resultat av godt samarbeid.

– Vi deler æren med våre lokale samarbeidspartnere i Alpujarra og Granada gjennom 20 år, sier Vera Sletto.

Escape Travel jobber aktivt med å gjøre sine reiser mer bærekraftige.

– Er det noe både våre gjester og vi verdsetter, er det lokale og autentiske opplevelser i landene vi besøker. I arbeidet med å levere et mer bærekraftig tilbud til våre gjester, er dette en viktig side ved turene våre. Bærekraft handler ikke kun om miljø, men også om møter mellom mennesker og å støtte til den lokale økonomien. Nettopp derfor er det ekstra stas å motta en pris for dette arbeidet, sier Kine Clausen, prosjektleder for bærekraft i Escape Travel.

Escape Travel Group har sitt hovedkontor i Oslo og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Escapeaway, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.

Nøkkelord

Kontakter

Escape Travel

Eventyret starter her!

Escape Travel er Norges fjerde største reisearrangør. Vi skreddersyr spesialreiser som elvecruise, cruise, temareiser, sportsreiser, singelreiser, aktive reiser, firmareiser - og drømmeferier til fjerne strøk for deg som vil ha en skreddersydd reise.

Vi er noe utenom det vanlige, for hos oss jobber mange av landets mest erfarne turskreddere og reiseledere. Vi er skikkelige og personlige reiseentusiaster som med spisskompetanse skaper eventyrlige reiser. Med stolthet konkurrerer vi på innhold og kvalitet, fremfor pris.

Escape Travel Group har sitt hovedkontor i Oslo. Forutenom Escape Travel, så er også Carpe Diem, Cruise.no, Solfaktor og Escapeaway en del av gruppen.

Escape Travel ledes av Tor Johan Pedersen og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.

Følg pressemeldinger fra Escape Travel

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Escape Travel på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Escape Travel

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye