Pia Tjelta inngår strategisk partnerskap med Ancka Invest

Del

Klesmerket Pia Tjelta har inngått et strategisk partnerskap med investeringsselskapet Ancka Invest. Alliansen markerer en ny æra for klesmerket og merkevaren Pia Tjelta. 

Pia Tjelta og Charlotte Magnussen-Sørlie utenfor Pia Tjelta Studio på Adamstuen
Pia Tjelta og Charlotte Magnussen-Sørlie utenfor Pia Tjelta Studio på Adamstuen Privat

Charlotte Magnussen-Sørlie, daglig leder og medeier av Ancka Invest, går inn som styreleder i det nye selskapet Pia Tjelta Studio AS. Magnussen-Sørlie og familien bak investeringsselskapet har fra før investert i Høyer-gruppen, og har i lengre tid vurdert ytterligere investeringsmuligheter innen mote- og livsstilsindustrien.

- Vi brenner for å fremme kvinnelige gründere og Pia Tjelta representerer en unik kombinasjon av norsk kultur og internasjonal eleganse. Merkevaren hennes har et stort potensial som vi nå skal hente ut sammen, sier Magnussen-Sørlie.

Pia Tjelta vil fortsette som kreativ leder og ha ansvaret for å utvikle merket videre. Partnerskapet handler om å forene styrkene til begge parter for å skape noe ekstraordinært.

- Charlotte og Ancka Invest har vist en enestående forståelse for både min visjon og potensialet i merket, uttaler Pia Tjelta. Deres lidenskap for å støtte kvinnelige gründere og hennes strategiske innsikt vil være uvurderlig i den videre utviklingen av Pia Tjelta. Det føles riktig å samarbeide med noen som deler min entusiasme for kvalitet, design og håndverk.

Høyer-gruppen, en av Norges ledende aktører innen high end-mote, vil fremover spille en nøkkelrolle i distribusjonen og markedsføringen av Pia Tjelta-kolleksjonene. Synergiene mellom Ancka Invest, Pia Tjelta, og Høyer-gruppen vil styrke merkets posisjon både nasjonalt og internasjonalt.

- Pia og hennes kreative-team får nå styrket laget med Høyer-gruppen og Ancka Invest - og sammen skal vi fortsette å skape nydelig design og videreutvikle merkevaren Pia Tjelta, sier styreleder Charlotte Magnussen-Sørlie i Pia Tjelta Studio.

null
Pia Tjelta Julie Pike
null
Pia Tjelta Julie Pike
null
Pia Tjelta Julie Pike
null
Pia Tjelta og Charlotte Magnussen-Sørlie utenfor studio Privat

Nøkkelord

Kontakter

Tina NyemanCOOHøyer

Høyer-gruppen er en ledende aktør innen high end-mote i Norge, med eksklusive butikker og en portefølje av internasjonale merkevarer.

Tel:+47 95881225tina.nyeman@hoyer.no

Bilder

Pia Tjelta og Charlotte Magnussen-Sørlie utenfor Pia Tjelta Studio på Adamstuen
Pia Tjelta og Charlotte Magnussen-Sørlie utenfor Pia Tjelta Studio på Adamstuen
Privat
Last ned bilde

Om

Pia Tjelta:
Pia Tjelta er et norsk motemerke grunnlagt av skuespiller og designer Pia Tjelta. Kjent for sin sofistikerte og tidløse stil, har merket raskt blitt en favoritt blant moteentusiaster både i Norge og internasjonalt.

Ancka Invest:
Ancka Invest er et familieinvesteringsselskap med en investeringsportefølje som skal ha mening for familien og samfunnet. Selskapet har fokus på å investere i kvinnelige gründere og selskaper som utfordrer status quo. 

Høyer-gruppen:
Høyer-gruppen er en ledende aktør innen high end-mote i Norge, med en rekke eksklusive butikker og en sterk portefølje av internasjonale merkevarer.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye