TUI Norge

Kupp på restplass til denne Hellas-favoritten

Del

I august og september kan du gjøre et restplass-kupp til denne favoritten i Lille-Hellas. 

Strand og palmer på Samos.
Ønsker du deg et reisekupp på luksusferie til sterkt redusert pris er Samos midt i blinken. Foto: TUI

Lille-Hellas har økt kraftig i popularitet denne sommeren med Samos, Zakynthos og Kos i spissen. 

Strømmer til samme hotell

Nå som skoleferien snart er over, kan man kjøpe reiser til påpulære Samos til sterkt reduserte priser.  Her står Instagram-øyeblikkene i kø og utenfor høysesong er det færre turister, men fortsatt godt og varmt til lands og til vanns.

– Samos har vært skikkelig i vinden i sommer, og de aller fleste nordmenn har valgt å på et eneste hotell, nemlig Doryssa Seaside Resort, et hotell med veldig høy standard i Pythagorion. Du er bokstavelig takt framme når du lander på Samos, siden transferen kun tar 5-10 minutter, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen. 

Sensommertur til fin pris

1 av 4 av TUIs reisende fra Norge til Samos har bodd på Doryssa i sommer. 

–Hotellet har en resortdel, men man kan også bo i delen som ligner en pittoresk, liten gresk landsby. Er du ute etter herlig sensommerstemning og gresk idyll, er en sensommertur til Samos midt i blinken, sier Mørk-Løwengreen. 

Og med restplasspriser fra 8-9000 kroner per person, kan du nyte en luksusferie på tampen til en relativt billig penge. Velger du et hotell med litt enklere standard, kan du akkurat nå få en sensommereise på Samos til 5000 kroner per person.

(Prisene er dynamiske og endrer seg hele tiden, så her må man slå til raskt) 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Strand og palmer på Samos.
Ønsker du deg et reisekupp på luksusferie til sterkt redusert pris er Samos midt i blinken.
Foto: TUI
Last ned bilde

Om oss

TUI Nordic  er den ledende reiseoperatøren i Norden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI.TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over. TUI har tatt en hovedrolle i arbeidet med å skape en mer bærekraftig reiselivsnæring.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye