Grappa Musikkforlag AS

Sommerhyllest fra Bjølsen - ute i dag!

Del

På "Der byen faller ned" leverer Bjølsen Valsemølle en sommerlig og varm låt om Oslo.

Foto: Dionisia Fjelldalen / Grappa Musikkforlag
Foto: Dionisia Fjelldalen / Grappa Musikkforlag

LYTT HER

Bjølsen Valsemølle feirer 50 år i 2024, og feirer med ny musikk!  I dag er en ny singel ute fra kommende album. Låta heter «Der byen faller ned» og er en lys og vakker hyllest til Kampen, Oslo Øst, til røtter, til oppvekst og til det nye Oslo som ligger der og skinner i sommersola fra Kampen helt ut til Bjørvika.

Trond forteller: 

- Når jeg sykler rundt i den flotte byen min, ender jeg ofte opp på Kampen Kaffe og Bar. På uteserveringa på Torbjørn Egners plass. Et av de hyggeligste steder jeg veit om! Sangen blei til en sommerdag i fjor, i forkant av Pride, da Regnbue - teppet var lagt ut ned trappa på Kampen kirke og det meste der oppe var i harmoni. Her satt jeg og hadde det veldig bra, barndomshjemmet til mora mi rett oppe i gata, røttene på Vålerenga et steinkast unna, og hyggelige folk rundt meg . Utsikt sørover mot Bjørvika og Munch som bukker i det fjerne. Låta bare trilla fram nesten av seg sjøl i sommerdagen. Nydelig pianospill fra Endre, luftige og flotte  gitarer fra Leif, Solid trommebasis fra Even og fin sang, ikke minst kraft-koringa til Hans Cato!

Albumet til Bjølsen Valsemølle er spilt inn på Bjølsen i Oslo,  i Amper Tone studio med Johnny Skalleberg som produsent. Prosessen i studio har vært givende for bandet, der arrangeringen av den nye musikken har involvert alle i gruppa live i studio. 

Det nye albumet til Bjølsen kommer ut høsten 2024. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Dionisia Fjelldalen / Grappa Musikkforlag
Foto: Dionisia Fjelldalen / Grappa Musikkforlag
Last ned bilde
Cover
Cover
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye