FINN.no

Nyhet: FINN jobb lanserer månedsrapport

Del

Vi tar pulsen på jobbmarkedet, og deler spennende innsikt. Les mer her:

Jobbanalytiker og leder i FINN jobb, Christopher Ringvold, påpeker de store variasjonene for denne måneden.

– Det er fortsatt mange stillinger på jobbmarkedet, men vi ser at markedet fortsetter å kjøle seg ned. Det er ekstrem variasjon på tvers av de ulike bransjene. På den ene siden av skalaen finner vi IT/teknologi, med en kraftig nedgang. På den andre siden av skalaen finner vi industri og produksjon med en kraftig oppgang. Det er også geografiske variasjoner. Her ser vi at Rogaland og Telemark har en oppgang, mens øvrige fylker faller tilbake mot samme periode i fjor.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om FINN

Vi er der for deg når du skal selge boligen din, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du er moden for et karriereskift, hvis du finner ut at du vil bytte bil, reise på ferie eller leie hytte til påsken; vi er der for de fleste anledninger. 

FINN er Norges største markedsplass, og skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN stedet. 

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN, og litt om hva vi driver med, så besøk oss gjerne på vår inspirasjons- og innholdsside FINNspirasjon, eller på Jobbifinn.finn.no.

Har du spørsmål om data, tall eller innsikt fra FINN? Send en henvendelse til presse@finn.no (i helger og ferier er det dessverre ikke sikkert vi rekker å besvare alle henvendelser). 

Følg pressemeldinger fra FINN.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra FINN.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra FINN.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye