McDonald's Norge

McDonald’s kommer til Orkanger

Del

Det har lenge vært spekulasjoner om en etablering av McDonald’s i Orkanger. Nå kan McDonald’s og Thon Eiendom endelig bekrefte den gledelige nyheten. Planen er å åpne byens første McDonald’s-restaurant før jul.

McDonald’s planlegger å bygge en helt ny og moderne familierestaurant i Orkanger, i samarbeid med Thon Eiendom. Restauranten er planlagt på Laksøra, like ved E39. Hvis kommunen godkjenner planene, håper de å åpne dørene i desember.

– Orkanger er en sjarmerende by, og beliggenheten på Laksøra, rett ved E39, passer oss svært godt. Siden vi er i startfasen av søknadsprosessen, er det noen forbehold, men vi gleder oss til å bli en del av det lokale næringslivet og å skape flere arbeidsplasser i byen. Min ambisjon er at vi kan servere vår første Big Mac i Orkanger allerede i desember, sier etableringssjef for McDonald’s i Norge, Liv Siri H. Silseth.

Thon Eiendom eier den tildelte tomten i Laksøra Handelspark. Eiendomssjef Ståle Dullum ønsker McDonald’s varmt velkommen til Orkanger og er sikker på at etableringen vil bidra til å styrke handelen og løfte utviklingen i området.

– At McDonald’s kommer til Orkanger er et tydelig tegn på at større, landsdekkende merker finner byen vår interessant. Dette er ikke bare positivt for våre to kjøpesentre, Amfi Orkanger og Amfi Oti, men også for øvrige handelsaktører i byen. Jeg er sikker på at flere hytteeiere i regionen nå vil stoppe i Orkanger for å handle på grunn av tilbud som McDonald’s. Vi ser frem til et videre godt samarbeid med en så spennende aktør, sier Ståle Dullum, eiendomssjef i Thon Eiendom.

50 nye arbeidsplasser til Orkanger

McDonald’s har som mål å rekruttere lokalt, og etableringen i Orkanger kan dermed bety 50 nye arbeidsplasser for kommunen.

– McDonald’s skal være en god nabo. Vi rekrutterer alltid så lokalt som mulig fordi vi ønsker å skape lokale arbeidsplasser. I tillegg er det viktig for oss å gi unge en sjanse i arbeidslivet. Vi tilbyr arbeidsplasser som gir nyttig arbeidserfaring og muligheter for utvikling, noe vi er stolte av, forteller etableringssjef for McDonald’s i Norge, Liv Siri H. Silseth.  

 

McDonald’s har søkt om å bygge en restaurant på 540 kvadratmeter, som vil inkludere både innendørs og utendørs sitteplasser, henholdsvis 120 plasser inne og 20 plasser ute. Restauranten vil også ha Drive Thru, et lekeland, og den populære kaffebaren McCafé. 

Søknadsprosessen er i startfasen, og både McDonald’s og Thon Eiendom håper på et raskt klarsignal fra kommunen slik at de kan begynne med byggearbeidet.

– Vi håper på rask behandling og positiv tilbakemelding fra kommunen, og vi ser virkelig frem til å åpne dørene i Orkanger, avslutter Silseth.

Kontakter

Følg pressemeldinger fra McDonald's Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra McDonald's Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye