Manuskript Forlag AS

Manuskript Forlags høstliste byr bl.a. på biografien om Øystein Sunde

Del

Høstlisten er liten, men god. Asbjørn Bakke har skrevet en solid og spennende biografi over Øystein Sunde, Maja Thune skriver om hvordan å se og ble sett i psykiatrien og filosof Einar Øverenget kommer med en høyaktuell bok om tillit og AI.

Asbjørn Bakke leverer en biografi om bastionen Øystein Sunde som er helt på nivå med hans forrige kritikerroste og bestselgende biografi om Erik Bye. Bare å glede seg!

Psykoterapeut, yogalærer og forfatter Maja Thune har skrevet en høyst leseverdig, spennende og viktig bok om hvordan å se og bli sett, og overleve, som pasient i psykiatrien. Hun skriver med en sjelden intensitet. Anbefalinger av bl.a. Helene Sandvig, Michael de Vibe og leder i norsk psykiatrisk forening, Lars Lien. Hun har grunnlagt folkebevegelsen ‘Kjærlighet som medisin’ som handler om å se menneskene bak
diagnosene i psykiatrien. Maja har jobbet innenfor psykisk helsevern de siste
tjue årene og er brennende opptatt av hvordan yoga, meditasjon og Kunst- og uttrykksterapi kan
anvendes i møte med psykiske lidelser.

Filosof Einar Øverenget spør hva tillit er, og hva som skjer når vi mister tillit til hverandre. Mistanken som blir undersøkt er om tillit i praksis har blitt erstattet av lydighet og konformitet. Og hva skjer og vil skje når AI, eller kunstig intelligens, etter hvert tar over på mange livsviktige områder. Er tillit så positivt for samfunn og demokrati at det kan være av interesse å opprettholde opplevelsen av tillit selv om grunnlaget ikke er til stede?

Kontakter

Dokumenter

Manuskript Forlag AS ble etablert i 2020. Vår ambisjon er å utgi informative, nyttige og tankevekkende bøker som kan gi ny innsikt. Kan de også bidra til diskusjon, ønsker vi det velkommen. For øyeblikket fokuserer vi på norsk og oversatt sakprosa.

Følg pressemeldinger fra Manuskript Forlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Manuskript Forlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Manuskript Forlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye