Pitch Forlag

Over 700 000 solgte bøker i Norge!

Del

Katrine Wessel-Aas er Norges feelgood-dronning og var den mestselgende kvinnelige norske forfatteren i 2023.

Bestselgende Katrine Wessel-Aas lanserer ny roman 6.juni
Bestselgende Katrine Wessel-Aas lanserer ny roman 6.juni Pitch forlag

Hun har solgt over 700 000 bøker i Norge og gjør også stor suksess i våre naboland Sverige og Danmark, hvor hun har solgt henholdsvis over 200 000 og 350 000 bøker. Den 6. juni lanseres «Huset i Wimbledon», første bok i en helt ny trilogi hentet fra det populære familien Winther-universet.

Fra bok til TV og suksess i utlandet

Produksjonsselskapet Monster har kjøpt opsjon på TV-rettighetene til bøkene om familien Winther, og i Sverige og Danmark når forfatteren stadig nye høyder med sine historiske romaner. Denne våren ble også bokserien om familien Winther solgt til et nederlandsk forlag. Når hun prater om suksessen, blir Katrine ydmyk: 

- Jeg skriver for leserne mine i inn- og utland, og håper at de vil finne den nye serien både sjarmerende og underholdende. Jeg er så glad for at bøkene mine finner veien til stadig nye lesere, og er så takknemlig for mine trofaste lesere som følger meg videre.

Skriver for leserne: Ikke klar for å gi slipp

Forfatteren innrømmer at når hun satte en strek for familien Winther våren 2023 med sin siste planlagte roman og den ellevte i rekken, «Størst av alt», var det noe som ikke føltes helt riktig.

- Etter at siste punktum i serien om familien Winther var satt, var det mange lesere som uttrykte at de ville savne universet og personene, og jeg måtte vedgå at heller ikke jeg var klar for å gi helt slipp. Dermed bestemte jeg meg for å skrive en trilogi, en slags «spin-off», om du vil, utdyper hun.

Wessel-Aas jobbet som journalist og redaktør i to tiår før hun ble forfatter på heltid. 

- Jeg skriver alltid fra steder som betyr noe for meg. Denne gangen er handlingen lagt til England, nærmere bestemt til Wimbledon, der jeg i en periode bodde med mann og barn. I serien følger vi tredje generasjon Winther, og etterkrigstiden med de «glade» I920-årene er bakteppet.

«Huset i Wimbledon» lanseres 6. juni. Ta kontakt for anmeldereksemplar og intervju. 

Kontakter

Bilder

Katrine Wessel-Aas var den mestselgende, norske kvinnelige forfatteren i fjor
Katrine Wessel-Aas var den mestselgende, norske kvinnelige forfatteren i fjor
Last ned bilde
«Huset i Wimbledon» er første bok i en ny trilogi hentet fra det populære familien Winther-universet
«Huset i Wimbledon» er første bok i en ny trilogi hentet fra det populære familien Winther-universet
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Pitch Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Pitch Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Pitch Forlag

Siri Sunde: Mellom kirken og kjærligheten7.3.2024 12:18:27 CET | Pressemelding

Siri Sunde forteller i sin nye selvbiografi om tiden da det stormet rundt henne som Den norske kirkes første åpne lesbiske prest i partnerskap og valgene hun sto overfor. I Mellom kirken og kjærligheten, skrevet av Siri Sunde selv, forteller Sunde blant annet om samtalene med biskop Rosemarie Köhn, som ledet til at hun gikk med på å bli permittert fra sin stilling. «Skulle jeg si opp og slutte som prest, ville det være et svik. Mot kjærligheten, mot Gud, mot meg selv», skriver hun.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye