Thomas Korsgaard: Ny bok

Del

Stjerneskuddet har skrevet en ny roman om en ung mann og hans reaksjon på et hatefullt overfall.

Foto: Simon Klein Knudsen
Foto: Simon Klein Knudsen

Thomas Korsgaard har fått massiv oppmerksomhet internasjonalt for sin trilogi om Tue. Han er den yngste vinneren av De Gyldne Laurbær noensinne, og i Danmark nærmer salget seg 400.000 bøker.

Mente dere det er Thomas Korgaards femte bok for voksne. Den lanseres 31. mai. Det er en kort roman om en ung mann og hans reaksjon på et hatefullt overfall. I sitt stramme og ordknappe format setter romanen presist ord på hvordan det er å føle at verden er blitt et utrygt sted:

«For en stund siden ble han utsatt for et overfall. Nei. Stopp. Stans. Det var meg. Det var i går.» 

Norgessuksess

I Norge har kritikerne hyllet den 28 år gamle forfatteren. Interessen her til lands har vært massiv fra start med tre norske storforlag som deltok i budrundene om Korsgaards bøker. Opplaget overstiger 45 000 eksemplarer i Norge, og bøkene har dominert bestselgerlistene. 

Debutboka Hvis det skulle komme et menneske lå ett år på den norske bestselgerlista, og En måtte nok ha vært der ligger på lista på sekstende uka. 

Thomas Korsgaard (f. 1995) har skrevet flere romaner, noveller og barnebøker. Han har tatt både lesere og anmeldere med storm med sin trilogi om gutten Tue fra Skive: «Hvis det skulle komme et menneske» (2023), «En dag vil vi le av det» (2023) og «En måtte nok ha vært der» (2024). 

Mente dere det lanseres 31. mai. 

Ta kontakt for pdf, anmeldereksemplar eller intervju.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Simon Klein Knudsen
Foto: Simon Klein Knudsen
Last ned bilde
31. mai lanseres Thomas Korsgaards nye roman!
31. mai lanseres Thomas Korsgaards nye roman!
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bonnier Norsk Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye