Grappa Musikkforlag AS

Einar Flaa fortsetter med stor fortellerkunst på ny singel

Del

Med låten "Passenger On Earth" er ute i dag, og viser Einar Flaa hvorfor han av mange anses som en av Norges beste låtskrivere.

Foto: Eirik Stordrange
Foto: Eirik Stordrange

LYTT HER

Einar Flaa har gjort seg bemerket for sine ærlige tekster og sjelfulle stemme. Flere ganger er han omtalt som "Norges Neil Young", og det med god grunn. Flaa tar vise og singer-songwriter tradisjonen videre. I dag er han aktuell med låten "Passenger On Earth", der fortsetter Einar sin vandring rundt livets store spørsmål.  

Historien er hentet fra en av Einars drømmer, om en mann som tynges av eksistensielle spørsmål, spørsmål han ikke deler med noen. Når høsten og vintermørket setter inn øker tungsinnet. Så plutselig, med det milde desemberregnet, snus smerten til indre ro. Til et øyeblikk av å bare være. 

Einar Synger; When it’s raining in December and you are just a passenger on earth  

På denne softpoppede, pianobaserte låta har Einar med seg noen levende legender i norsk musikkliv. På trommer Einars følgesvenn Martin Winstad, på bass Jo Berger Myhre, på tangenter David Wallumrød og Eirik Tovsrud Knutsen. Einar synger, korer og spiller gitar selv. Han har også produsert låten selv. Johnny Skalleberg har mikset og Helge Sten (Deathprod) har mastret. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Eirik Stordrange
Foto: Eirik Stordrange
Last ned bilde
Cover
Cover
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Folkemusikktrioen MOJNA ute med sitt andre album, "Väntenätter", i samarbeid med Erlend Apneseth.14.6.2024 08:30:00 CEST | Pressemelding

Med elementer av improvisasjon, stemmeføring basert påkontrapunkt og slåttespel på gitar med "fingerstyle”-teknikk har MOJNA utviklet et originalt musikalsk uttrykk. Trioen, tidligere kjent som Eriksson/Myhr/Malmström, fremfører nykomponert folkemusikk og ble i 2022 kåret til «Årets instrumentalband» av Lira Musikmagasin. Nå pryder de forsiden av Lira´s sommernummer 2024.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye