Stiftelsen Norsk Mat

Hederspris til institusjon på Torshov

Del

- Med 120 år på baken og et omdømme de fleste i kjøttbransjen kan misunne, går årets hederspris til pølsemakermester Alf Strøm-Larsen AS fra Torshov i Oslo, sa adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist under utdelingen av Stiftelsen Norsk Mats hederspris på Ambassaden i Oslo.

Alf Strøm-Larsen AS ble kåret til vinner av Stiftelsen Norsk Mats hederspris under NM i kjøttprodukter. F.v. Adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist, butikksjef på Torshov Erik Sørensen, daglig leder for avdelingen på Furuset Erik Strøm-Larsen og daglig leder for butikk og catering på Torshov Jan Strøm-Larsen.
Alf Strøm-Larsen AS ble kåret til vinner av Stiftelsen Norsk Mats hederspris under NM i kjøttprodukter. F.v. Adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist, butikksjef på Torshov Erik Sørensen, daglig leder for avdelingen på Furuset Erik Strøm-Larsen og daglig leder for butikk og catering på Torshov Jan Strøm-Larsen. Foto: John T. Pedersen

- Vi er en gjeng på 60 engasjerte ansatte som sammen med alle våre kunder bidrar til at vi alltid ser fremover mot nye muligheter, sier Erik Strøm-Larsen. 

Satser på de unge

I en tid der slaktere, kjøttskjærere og pølsemakere er mangelvare, legger Alf Strøm-Larsen AS stor vekt på å tiltrekke og utdanne unge til kjøttfaget. - Alf Strøm-Larsen AS tilbyr sårt tiltrengte lærlingplasser og er med på å forme fremtidens mathåndverkere, sier adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist. 

Familiebedrift

Bedriften Alf Strøm-Larsen AS er en familiebedrift med lange tradisjoner. Etablert i 1904 da Ida Strøm som hadde kjøttforretning på Grunerløkka giftet seg med Oscar Larsen som hadde kjøttforretning på Frogner. Med tre generasjoner der alle har fagbrev og som aktivt bidrar til driften, er bedriften preget av en sterk arv og kontinuitet, men også selvtillit og lidenskap.

I et intervju med NRK-radio for et par år siden kommenterte Jan Strøm-Larsen en undersøkelse som sa at pølsespising kan forkorte livet: "Det tenker jeg at det er verdt". 

Fokus på kvalitet

Bedriftens fokus på kvalitet gjør dem til en foretrukket leverandør for mange av Oslos mest anerkjente restauranter. I tillegg til butikkutsalg og catering leverer Strøm-Larsen til hoteller, dagligvarebutikker og nettbutikker. 

Stiftelsen Norsk Mats hederspris

Stiftelsen Norsk Mats hederspris er en pris som deles ut av Stiftelsen Norsk Mat til en virksomhet, person eller aktør i kjøttbransjen som har utmerket seg på en helt spesiell måte. I år ble hedersprisen delt ut for 11. gang under NM i kjøttprodukter på Ambassaden i Oslo. 

Bilder

Jan Strøm-Larsen mottar Stiftelsen Norsk Mats hederspris av adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist.
Jan Strøm-Larsen mottar Stiftelsen Norsk Mats hederspris av adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist.
Last ned bilde
Adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist delte ut hedersprisen under NM i kjøttprodukter.
Adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist delte ut hedersprisen under NM i kjøttprodukter.
Last ned bilde

Om oss

Stiftelsen Norsk Mat er en uavhengig stiftelse og vårt formål er å styrke konkurranseevnen til norsk matproduksjon. Dette gjør vi gjennom å arbeide med kvalitetsstyring og kompetanseutvikling i norsk matproduksjon og synliggjøre opprinnelse og kvalitet på norske matprodukter. 

Våre kjerneområder er merkeordningene Nyt Norge, Spesialitet og Beskyttet Betegenelse og Kvalitetssystemet i landbruket.

Følg pressemeldinger fra Stiftelsen Norsk Mat

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stiftelsen Norsk Mat på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stiftelsen Norsk Mat

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye