Grappa Musikkforlag AS

´Intermezzo´ åpner og tar oss med inn i Ola Kvernbergs Steamdome III

Del

Ola Kvernberg er i dag ute med 'Intermezzo' som er andre og siste singel før hans kommende album 'Steamdome III: Beyond the End' slippes 7. juni.

Foto: Ole Martin Wold
Foto: Ole Martin Wold

LYTT HER

Med knapt månedsgamle ‘Monolith’ i horisonten, fortsetter Ola Kvernberg den baklengse reisen mot ‘Steamdome III: Beyond the End’ med ‘Intermezzo’ - symfoniens andre sats: 

— Som tittelen antyder er dette et pusterom. Også. For som verkets øvrige to satser ville heller ikke denne overlevd lenge på heisenes spillelister. I denne etappen av ‘Beyond the End’ girer maskineriet ned, mens hodet girer opp. Intermezzo er feberdrømmen hvor feil band møter i feil bryllup. Blant paraplydrinker, basunraid og trojanske toccataer finnes også symfoniens eneste vokalinnslag - signert Kirsti Huke. 

Det er tre år siden det kritikerroste albumet 'Steamdome II: The Hypogean' boret seg inn i norsk musikkhistorie. Nå forsterker Ola Kvernberg besetningen med 60 musikere fra Trondheim Symfoniorkester, fyrer opp gravitasjonstoget, og sikter på å skyte oss alle ut i stratosfæren - Beyond The End.

På det kommende albumet "Beyond the End" forener Ola Kvernberg rytmisk energi og symfonisk slagkraft i et verk som utfordrer alle konvensjonelle musikksjangre. ‘Intermezzo’ er den siste av tre satser, i et verk hvor Kvernberg inviterer den klassiske tradisjonen til samtidsdans med elektriske stormvinder og symfoniske adrenalinkick.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Ole Martin Wold
Foto: Ole Martin Wold
Last ned bilde
Foto: Ole Martin Wold
Foto: Ole Martin Wold
Last ned bilde
Coverart
Coverart
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye