Grappa Musikkforlag AS

Maylen Rusti aktuell med sitt etterlengtede andrealbum "Drømmeland" i dag!

Del

2024 er en stor milepæl i artistens liv – etter hennes debutalbum “Heartmachine” ble utgitt til stor suksess i 2014, er hun nå endelig tilbake. Denne gang med albumet “Drømmeland” der hun synger på egen bergensdialekt, fullt av fengende, drømmende låter, med throwback til hennes ungdomsstid på 90- og 2000-tallet.

Foto: Tommy Kristiansen
Foto: Tommy Kristiansen

LYTT HER

For mange er Maylen Rusti kanskje et ukjent navn, men sannheten er at denne pop-prinsessen har en lang karriere bak seg. Med listeplasseringer på både P3 og P1, spillejobber på Norwegian Wood, Bergen Fest og Canalstreet, support for Dagny og Eva Weel Skram, og flere singler som har festet seg på radio i hele Norges land, er Maylen et spennende og håpefullt stjerneskudd.

Etter et lenger opphold i utlandet, var det en cyste på stemmebåndet som satte karrieren hennes på pause. Med en vellykket operasjon, og full av ny giv, er Maylen nå tilbake for fullt med nye låter. Artisten har brukt hele sin karriere på å undersøke spennende sider av pop-segmentet, hvor hun i 2021 landet på norsk og egen dialekt.

Nå er hun klar for å dele sine innerste tanker, ærligste historier, og erfaringer fra hennes modningsprosess – både som låtskriver, artist og ikke minst som menneske.

Artisten beskriver seg selv om leken, og har hatt frie rammer som skulle tillate hver låt å få sitt eget personlige univers. Fyldige hooks er det vi alltid er på jakt etter, og Maylen serverer oss dette i låt etter låt. Maylen sier:

- Etter to år hvor stemmen ikke kunne brukes til hverken studio eller live, så har studio nå blitt et fristed for meg, hvor jeg bare kan være, skape og puste - bonusen er at jeg nå endelig kan dele musikken med noen igjen!

null

Sammen med sin produsent Henrik Hilmersen har hun skapt sitt eget univers hvor de har gjort det til vane å skåle i champagne når en låt er ferdig. Hver låt må feires. Artisten føler nå at hun er tilbake der hun skal være.

2024 vil også være en stor milepæl i artistens liv – etter hennes debutalbum “Heartmachine” ble utgitt til stor suksess i 2014, er hun nå endelig tilbake. Denne gang med albumet “Drømmeland”, fullt av fengende, drømmende låter, med throwback til hennes ungdomsstid på 90- og 2000-tallet.

Med låter som “Romeo & Julie” og “Forglemmegei” som allerede har vært listet på P1, og et stadig voksende publikum, er hun klar til gi oss ekte, leken og stemningsfull norsk pop i fullformat. Maylen forteller om albumet:

«Drømmeland» er inspirert av tiden da vi var unge. Jeg var uredd, eventyrlysten, og det var ikke konsekvensene som styrte meg. Det å ta et steg tilbake, og tenke på meg selv som «ung og uredd» har gitt meg masse inspirasjon i livet. Er det egentlig så farlig? Soundmessig er det en slags mash-up mellom Gabrielle, Aurora og Veronica Maggio. Drømmeland er et sted hvor luften er klar og du får puste. Her kan du nullstille og finne nye krefter.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Tommy Kristiansen
Foto: Tommy Kristiansen
Last ned bilde
Foto: Tommy Kristiansen
Foto: Tommy Kristiansen
Last ned bilde
Foto: Tommy Kristiansen
Foto: Tommy Kristiansen
Last ned bilde
Foto: Tommy Kristiansen
Foto: Tommy Kristiansen
Last ned bilde
Cover "Drømmeland"
Cover "Drømmeland"
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Splashgirl med nytt album i samarbeid med sanger og lydkunstner Robert Aiki Aubrey Lowe: "More Human" ute i dag!24.5.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

More Human er det et syvende albumet fra Splashgirl, et samarbeid med sanger/lydkunstner Robert Aiki Aubrey Lowe og produsent Randall Dunn. Albumtittelen More Human utforsker menneskets plass i et samfunn som i stadig større grad er prisgitt teknologi, hvor kunstnere allerede møter direkte konkurranse fra kunstig intelligens. Hva er forskjellen på det mennesket skaper og det maskinene skaper etter hvert som teknologien blir stadig mer sofistikert, og hvordan kan vi verne om det genuint menneskelige i musikk frembrakt ved at levende musikere møtes og skaper musikk sammen?

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye