Finansforbundet

Enighet i inkasso

Del

Finansforbundet og Finans Norge inkasso kom i ettermiddag til enighet om et resultat i lønnsoppgjøret for inkassoansatte. Det gis et generelt tillegg på 2,4 prosent.

Signerer protokoll: Therese Høyer Grimstad i Finans Norge og Arne Fredrik Håstein fra Finansforbundet er enige i årets lønnsoppgjør.
Signerer protokoll: Therese Høyer Grimstad i Finans Norge og Arne Fredrik Håstein fra Finansforbundet er enige i årets lønnsoppgjør.

– Dette er et resultat vi er fornøyd med. Det er innenfor en total ramme på 5,2 prosent, som er i tråd med frontfaget.Det er en ramme som vil gi de fleste av våre medlemmer reallønnsvekst, sier forhandlingsleder og nestleder i Finansforbundet Arne Fredrik Håstein. 

– Inkasso er en bransje som for tiden opplever tøffe tider. Resultatet i lønnsoppgjøret reflekterer dette, men vi har likevel klart å forhandle frem et godt generelt tillegg som ivaretar våre medlemmer, sier Håstein. 

Nå forventer han at bedriftene følger opp med gode lokale oppgjør.  

Forhandlingene omfatter 615 medlemmer i inkassoselskapene Alektrum, Axactor, Intrum, Kredinor, Lowell og Visma Amili.

Kontakter

Om Finansforbundet

Finansforbundet er den største fagforeningen innen finanssektoren. Vi representerer over 34 000 medlemmer fra 300 bedrifter.

Følg pressemeldinger fra Finansforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Finansforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Finansforbundet

Finansforbundet vurderer utmelding av YS: Uenighet om eierskap til tariffavtaler15.11.2023 16:25:13 CET | Pressemelding

- Vi har innkalt til et ekstraordinært landsmøte 19. desember for å vurdere vårt medlemskap i YS. Grunnen er at YS-medlemskapet truer det direkte partsforholdet vi har med Finans Norge og en avtalestruktur som er tilpasset finansnæringen, sier forbundsleder Vigdis Mathisen. - Vi må sikre videreføring av de gode avtalene vi har opparbeidet. Tariffavtalene er «gullet» vårt, og det viktigste vi forvalter for våre medlemmer, sier hun.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye