Felleskjøpet Agri

Felleskjøpet deler ut settepoteter på Oslo S

Del

INVITASJON TIL PRESSEN: Landbruksministeren blir med når «Klar, ferdig, så»-aksjonen kommer til Oslo fredag 26. april.

Denne uka gjennomfører Felleskjøpet Agri «Klar, ferdig, så», en landsdekkende aksjon som setter fokus på matberedskap og økt sjølforsyning i Norge. Gjennom å overføre litt av bondens kunnskap om matproduksjon, kommer flere i gang med hjemmedyrking. På denne måten kan alle bidra til økt sjølforsyning.

Gjennom flere arrangementer skal bondesamvirket dele ut til sammen over 20.000 sertifiserte settepoteter, mange satt i en gul Felleskjøpet-bøtte med litt jord.

Kampanjen startet i Bergen sist mandag, og var deretter i Trondheim sentrum onsdag.

Fredag 26. april kommer «Klar, ferdig, så» til Oslo S.

Landbruks- og matminister Geir Pollestad er bekreftet, og blir med når aksjonen starter utenfor Oslo S fredag kl 0800. Statsråden vil være med fram til kl 0900.  

Vi ønsker pressen hjertelig velkommen til å være med å sette fokus på viktigheten av økt sjølforsyning.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Felleskjøpet Agri hadde en omsetning på 20,5 milliarder i 2023 og har i overkant av 4 000 ansatte. Felleskjøpet er viktigste leverandør av teknologi og driftsmidler til norsk landbruk og har rundt 100 butikker rettet mot bønder og forbrukere i Norge. Felleskjøpet eier Granngården i Sverige som også har rundt 100 butikker rettet mot samme målgruppe. Vår virksomhet omfatter også eiendomsdrift, brød og bakervarer, samt utstyr til park, anlegg og kjæledyr. Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av rundt 37 500 bønder. Felleskjøpet Agri er markedsregulator for korn og innkjøps- og salgssamvirke for medlemmene. Felleskjøpet Agris hovedmål er å bidra til å styrke medlemmenes økonomi på kort og lang sikt.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye