Making View

Gratulerer med ny jobb, Jan Christian Vestre

Del

Det krever mot og handlekraft å lede norsk helsevesen. Å få en helseminister med kompetanse fra juss og næringsliv kan bli til stor hjelp for norske pasienter, helsearbeidere og for samfunnsøkonomien. 
Vi vil gjerne også bidra. 

Norske Making View inviterer den nye helseministeren til å lære mer om hvordan VR-simuleringer kan bidra positiv i helse-Norge.
Gratulerer: Making View inviterer den nye helseministeren til å lære hvordan noske helsarbeidere jobber med kompetanseutvikling i VR (virtual reality). Making View AS ChatGPT4

Making View løfter i dag kompetanse for helseansatte i sykehus, kommuner og skoler over hele landet. Våre norskutviklede VR-simuleringer sikrer realistisk trening i førstehjelp, klinisk observasjon, håndtering av vold og trusler, psykisk førstehjelp og annet. 

VR til Vestre
Vi kunne også laget en virkelighetsnær VR-simulering til Jan Christian Vestre. Her ville han forberedt seg på helseministerjobben i møter med sykehusaksjonister, byråkratiets fagdialoger, håndtering av profesjonskamp og med vanskelige spørsmål fra kritiske journalister. I VR lager vi virkelighetsnær trening på akkurat det hver enkelt behøver. 

Pådriver
Som næringsminister har Vestre vært en positiv pådriver til forenklinger av offentlig sektors anbudsreglement. Han har sett samfunnets behov og næringlivets ulike løsninger.
Som helseminister vil Vestre forhåpentligvis videreføre sitt gode arbeid. La norsk næringsliv bidra til å løse alvorlige utfordringer i helsevesenet, til glede for enkeltmennesker, arbeidslivet og samfunnet. 

Velkommen
VR-simuleringer gir trygg trening med mennesker, prosesser og utstyr. Våre helsekurs bygger på etablert forskning og retningslinjer fra norske helsmyndigheter. VR er et lite, men verdifullt bidrag, til kvalitet og rekruttering i helsetjenestene. Vi står til rådighet om helseministeren vil lære mer om denne teknologien som sparer tid, utgifter og helsetap. 

Jan Christian Vestre, vi sender deg en invitasjon og ønsker deg velkommen til et nyttig møte om high tech for helse på Hamar! 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Making View lager VR-simuleringer tilpasset ethvert behov, i de rette omgivelsene.
VR: Vi skulle gjerne laget en virkelighetsnær VR-simulering til vår nye helseminister, der han kunne øvd seg på kommende utfordringer. AI-generert illustrasjon ChatGPT4.
Last ned bilde
VR: Making View inviterer Jan Chrisian Vestre til å teste VR på Hamar, i deres norskutviklede helse-simuleringer. AI-generert illustrasjon ChatGPT4
VR: Making View inviterer Jan Chrisian Vestre til å teste VR på Hamar, i deres norskutviklede helse-simuleringer. AI-generert illustrasjon ChatGPT4
Last ned bilde
Helseansatte trenger på ulike prosedyrer i VR-simuleringer.
VR i hverdagen: Norske helseansatte ligger langt fremme teknologisk. VR-simulering brukes i dag som et motiverende kompetanseverktøy og som rekrutteringsargument.
Last ned bilde

Lenker

MAKING VIEW – Kursene du aldri glemmer!


Å ta på seg en VR-brille er for mange en spektakulær opplevelse: Syn og hørsel tar deg til en helt annen virkelighet enn der du fysisk befinner deg.  VR gir erfaringsbasert læring. 

OM MAKING VIEW
* Stiftet i 2005
* Har levert 360-video og VR siden 2010
* Bygger alle kurs på etablert forskning og helsemyndighetenes retningslinjer. 
* Har i dag kunder i hele landet: kommuner, sykehus, høgskoler, videregående og bedrifter 
* Er 100% norskeid

Følg pressemeldinger fra Making View

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Making View på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Making View

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye