Denne 25-åringen selger mer enn Oprah

Del

Keila Shaheens skyggearbeid har eksplodert på TikTok med millioner av visninger. Nå kommer endelig sensasjonen Journal for skyggearbeid på norsk.

En søndag i fjor høst våknet Keila Shaheen opp til nyheten om at hun var den bestselgende forfatteren hos amerikanske Amazon. Flere kjøpte Journal for skyggearbeid enn Walter Isaacsons biografi om Elon Musk, og hun danket til og med ut Oprah Winfreys siste utgivelse. 

Det er kanskje likevel ikke helt uventet: 25-åringens skyggearbeid gjør seg svært bemerket på TikTok hvor millioner av mennesker lar seg inspirere av videoene hennes. Journalen har også blitt omtalt i Billboard Magazine og The Times. 

Hva er egentlig skyggearbeid?

En leken form for kognitiv atferdsterapi er den korte forklaringen. Journal for skyggearbeid skal bidra til å oppdage og bearbeide underbevisste redsler og overbevisninger som begrenser deg i hverdagen. Slik kan du overvinne emosjonelle hindringer og bli en mer autentisk versjon av deg selv.

Enten du sliter med angst, depresjon, relasjonelle problemer eller bare ønsker økt innsyn i egen psyke, er Shaheens øvelser et kraftfullt verktøy for personlig endring. Med denne journalen som veileder, skal du finne selvinnsikt og helbredelse som hjelper deg å realisere ditt fulle potensial og leve et mer meningsfullt liv.

Om forfatteren

Keila Shaheen (f. 1999) er sertifisert kognitiv atferdsterapeut. Hun har studert kognitiv atferdsterapi, mindfulness, energipsykologi og kreativ tenkning.

Journal for skyggearbeid lanseres 19. april. Ta kontakt for anmeldereksemplar og intervju. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Journal for skyggearbeid gjør stor suksess. Endelig er den norske utgaven her.
Journal for skyggearbeid gjør stor suksess. Endelig er den norske utgaven her.
Last ned bilde
Mange kjenner igjen Keila Shaheen fra TikTok og sosiale medier. Foto: Samir Ammari
Mange kjenner igjen Keila Shaheen fra TikTok og sosiale medier. Foto: Samir Ammari
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bonnier Norsk Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye