Alfa Romeo Milano - verdenspremiere

Del

Følg avdukningen av Milano - Alfa Romeos første elektriske bil.

Onsdag 10. april kl 17:00 viser Alfa Romeo sin nye elektriske modell.

Siden 1910 har Alfa Romeo-logoen bestått av korset, det historiske symbolet på hovedstaden i Lombardia, Biscione-slangen og våpenskjoldet til Visconti-familien. I over 60 år (fra 1910 til 1972) var også bynavnet Milano en integrert del av logoen til Alfa Romeo.

Derfor skal den nye modellen fra Alfa Romeo hete Milano.

Alfa Romeo Milano gjør at merket kommer tilbake i B-segmentet, det største i Europa, med en ny bil som 100 prosent bygger opp under merkets italienske sportslighet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede.

Konsernet eier også Snap Drive AS, en frittstående verkstedkjede med 27 verksteder lokalisert i de største byene i Norge samt bildelingstjenesten Otto som tilbyr delebiler i flere kommuner og bedrifter. Bertel O. Steen er også deleier i bilabonnementstjenesten Fleks.  

I Bertel O. Steen har vi satt oss et ambisiøst formål – «Vi bringer kundene og samfunnet fremover på en ansvarlig og enklere måte». Vi skal gjøre det mulig for folk å reise slik de vil, uten bekymringer. Bertel O. Steen er garantisten for kvalitet og trygghet. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. 

Følg pressemeldinger fra Stellantis Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stellantis Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stellantis Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye