Talkmore

Nå kan du få internettabonnement til Talkmorepriser

Del

(Oslo, 04. april 2024) Lavprisselskapet Talkmore lanserer internettabonnement til privatkunder via Telenor sitt fibernettverk. Talkmore ønsker å levere gode kundeopplevelser til kostnadsbevisste internettkunder – akkurat som til mobilkundene!

Med Talkmore får du høy hastighet til alt husholdningen gjør på nett, helt uten bindingstid. Abonnementet er egnet for deg som kun har behov for et godt hjemmenettverk, uten TV-pakke. Du kan velge mellom tre hastigheter tilpasset ditt behov, og selv velge en ruter som passer husholdningens bruk.


Hva får kundene?

  • Et enkelt internettabonnement uten TV-pakke og leie av ruter
  • Ingen bindingstid
  • Tre hastigheter å velge mellom: 50, 200 og 1000 Mbps
  • Fritt valg av ruter, velg den som passer husholdningens behov
  • Prisbelønt kundesenter

Les mer om internett fra Talkmore her.


For mer informasjon kontakt gjerne:

Andreas Lindal, administrerende direktør i Talkmore

Telefon: 48016102

E-post: al@talkmore.no


Kalle Wramstedt, leder for bredbånd i Talkmore

Telefon: 90992090

E-post: kaw@talkmore.no

Nøkkelord

Kontakter

Talkmore AS tilbyr et bredt utvalg av mobiltjenester, til lave priser og høy kvalitet på Telenor sitt mobilnett. Siden oppstart i 2004 har vi hatt fokus på å skape de beste mobiltjenestene, og vi jobber kontinuerlig for å utvikle oss i takt med markedet.

Den 1. mars 2021 fusjonerte Dipper med Talkmore og ble til Talkmore Bedrift. Talkmore har dermed et styrket totaltilbud og har en betydelig lavpris-posisjon i både privat- og bedriftsmarkedet.

Vi er om lag 200 dedikerte medarbeidere, inkludert vårt kundesenter, og holder til i hyggelige lokaler på Hasle i Oslo. Vi går på jobb hver dag med et mål om at våre kunder skal ha gode opplevelser med oss.

Juli 2021 ble Talkmore Great Place To Work-sertifisert og ligger nå på topplisten over Norges beste arbeidsplasser. Sertifiseringen bekrefter at vi som selskap gjør mye riktig, og at våre medarbeidere trives hos oss. Det er vi veldig stolte av!

Administrerende direktør er Andreas Lindal. Les mer om Talkmore på www.talkmore.no

Følg pressemeldinger fra Talkmore

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Talkmore på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Talkmore

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye