Talkmore

Talkmore øker igjen datamengden på en rekke abonnement, og gir dermed kundene en enda lavere pris per GB.

Del
(Oslo, 11. oktober 2021) Talkmore øker igjen datamengden på en rekke abonnement, og gir dermed kundene en enda lavere pris per GB.

– Tidligere i år gjorde vi en justering på porteføljen vår og ga kundene mer data for pengene. Vi ser imidlertid at databruken stadig øker, og derfor er vi glade for igjen å kunne gi dem mer data – til samme lave pris som de har i dag, sier Mathias Aasvestad, leder for privatmarkedet i Talkmore.

Både eksisterende og nye kunder får nyte godt av økningene

Alle eksisterende Talkmore-kunder med abonnement hvor datamengden økes vil automatisk få mer data fra 1. november – hver eneste måned. Dette betyr for eksempel at de som i dag har 20 GB vil få 30 GB fremover, altså hele 10 GB ekstra data, noe som utgjør en økning på hele 50 % – uten å betale en krone mer.

De nye abonnementene er i salg fra mandag 11. oktober.

Stadig økende konkurranse i markedet

– Bare det siste året har det kommet til flere nye aktører som tilbyr mobilabonnement til det norske folk. Økt konkurranse er bra for kundene, og betyr at vi som mobiloperatør kontinuerlig må jobbe for å utvikle oss i takt med markedet og ha fokus på å skape de beste mobiltjenestene, sier Aasvestad, før han avslutter:

– Vi topper listen på bytt.no over de mest fornøyde mobilkundene i landet, noe vi selvsagt er veldig stolte og glade for. Og vi skal selvsagt gjøre hva vi kan for å fortsette å ha Norges mest fornøyde mobilkunder også i fremtiden.

Oversikt over abonnement som får mer data

4 GB –> 5 GB (+1GB) – fortsatt 279 kr

6 GB –> 7 GB (+1GB) – fortsatt 299 kr

15 GB –> 20 GB (+5GB) – fortsatt 399 kr

20 GB –> 30 GB (+10GB) – fortsatt 449 kr

Ubegrenset data med maksimal hastighet justeres ned i pris med 100 kr, fra 749 kr til 649 kr

Les mer her.

Ut over økt datamengde kan Talkmore-kunder alltid nyte godt av en rekke faste Talkmorefordeler, som for eksempel garantert full Telenor-dekning til Talkmorepriser, alltid 1000 kroner i rabatt på ny mobil i nettbutikken, sikkerhetsprodukter fra Telenor inkludert i abonnementet, og strøm til Talkmorepriser.

Lenker

Kontakter

Bilder

Om Talkmore

Talkmore
Talkmore
Karvesvingen 5
0579 Oslo

https://talkmore.no/

Talkmore AS tilbyr et bredt utvalg av mobiltjenester til lave priser og høy kvalitet på Telenor sitt mobilnett. Siden oppstart i 2004 har vi hatt fokus på å skape de beste mobiltjenestene, og vi jobber kontinuerlig for å utvikle oss i takt med markedet.

Høsten 2020 lanserte vi også Norges enkleste lavpris-abonnement på strøm, garantert uten påslag og skjulte gebyrer.

Den 1. mars 2021 fusjonerte Dipper med Talkmore og ble til Talkmore Bedrift. Talkmore har dermed et styrket totaltilbud og har en betydelig lavpris-posisjon i både privat- og bedriftsmarkedet.

Vi er om lag 200 dedikerte medarbeidere, inkludert vårt kundesenter, og holder til i hyggelige lokaler på Hasle i Oslo. Vi går på jobb hver dag med et mål om at våre kunder skal ha gode opplevelser med oss.

Juli 2021 ble Talkmore Great Place To Work-sertifisert og ligger nå på topplisten over Norges beste arbeidsplasser.Sertifiseringen bekrefter at vi som selskap gjør mye riktig, og at våre medarbeidere trives hos oss. Det er vi veldig stolte av!

Konstituert administrerende direktør er Andreas Lindal.

Les mer om Talkmore på www.talkmore.n

Følg pressemeldinger fra Talkmore

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Talkmore på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Talkmore

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye