Tjek

Forbered deg til vinterferien 2024

Del

Vinteren er her, og det er på tide å ruste seg mot kulden. Vi har laget en guide om hvordan du kommer deg gjennom vinterferien varm, mett og billig med hjelp av appen eTilbudsavis.

Enten du planlegger en koselig "staycation" med barna hjemme eller en skiferie i Alpene eller Østerrike, kan vi hjelpe deg med å forberede deg til vinterferien. Få tips om hvor du kan finne gode priser på skiklær hvis du skal på skiferie, eller de beste tilbudene på mat og snacks hvis du blir hjemme i vinterferien.

1. Varme hender og føtter

Når kulden setter inn, er det viktig å ha varme føtter og hender. Finn de beste tilbudene på vinterstøvler og hansker i eTilbudsavis-appen, hvor en rekke butikker har tilbud på dem akkurat nå - både for barn og voksne, damer og herrer. Og hvis du skal ut i skibakken, er det spesielt viktig med varme og gode skihansker, sokker og støvler. Bruk søkefunksjonen i appen for oversikt over tilbud, og markøren på kartet øverst for å se tilbudene i butikker nærmest deg.

2. Sikkerhet på veien - og i skibakken

Sikkerhet på veien er avgjørende om vinteren. Få gode tilbud på spylervæske, så du kan holde frontruten ren. En rekke dagligvarebutikker har tilbud på spylervæske akkurat nå, samt gjør-det-selv butikker, grensehandelsbutikker og verktøy- og fritidsbutikker, så utvalget er stort, og det er mye penger å spare. I de samme butikkene kan du også finne skihjelm, så hodet ditt er godt beskyttet på vei nedover skibakkene. For ekstra varme under sykkel-, scooter- eller mc-hjelmen kan du også finne hjelmlue hos mange forhandlere i eTilbudsavis-appen. Så husk å sjekke priser og tilbud på hjelmer og luer, slik at du holder hodet ditt beskyttet og varmt!

3. Forny garderoben med vintertrendene på tilbud

Forny din eller barnas garderobe med en ny vinterjakke, lue, skjerf eller et par vintersko. I eTilbudsavis-appen finner du et hav av tilbud på alt fra varme vinterstøvler til en trendy kappa eller dunjakke - som holder deg og barna varme og elegante. Husk at du kan finne tilbud på mye mer enn dagligvarer i vår app.

4. Varme og komfort under stjernene

Hvis du er en eventyrlysten sjel som planlegger vintercampingturer i utlandet, eller her hjemme, så sjekk tilbudene på soveposer i appen. Du kan absolutt sove komfortabelt og varmt i en sovepose under stjernene uten å sprenge budsjettet! Hvis dere derimot liker lange turer i vinterkulden, er det viktig å se til at du har alle  nødvendigheter som brodder til sko, fleecejakke, ulltrøye, ullgenser, ullbukse, superundertøy og turbukser. Sjekk tilbudene  i vår app, for mange forhandlere har tilbud på dem akkurat nå.

5. Skiutstyr til den årlige skiferien

Forbered deg til skiferien med det beste skiklær og skiutstyr. Det er den tiden på året hvor tilbudsavisene er fulle av tilbud på skibriller, skihansker, skistøvler, og mye annet skiutstyr. Finn også en ny skijakke eller skibukse. Appen guider deg til de beste skioutlettene og salgene i nærheten av deg, slik at du kan bruke pengene dine på skiferien i stedet. Finn også et godt tilbud på en takboks til bilen, slik at du enkelt kan oppbevare og transportere skiutstyret ditt når dere skal på kjøretur til Østerrike, Sverige eller her hjemme i Norge.

6. Deilig vintermat og hjemmekos i vinterferien

Unn deg selv deilige varme retter med vinterens råvarer i gryteretter, supper og slow cook. Med familien hjemme i vinterferien kan alle bidra med innkjøp og matlaging. Finn tilbud på alt du trenger av ingredienser til deres favoritt vintermat i eTilbudsavis. Husk at dere kan dele handlelisten - så ikke glem å legge til snacks på listen, for vinterferien er for kos med film, snacks og alt som hører til.

Spar penger på alle nødvendighetene denne vinteren ved å følge med på de nyeste tilbudene og salgene i eTilbudsavis-appen. Få varsler om de beste tilbudene på alt fra vinterklær til skiutstyr, og spar penger mens du forbereder deg til vinterferien 2024.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Tjek

Tjek hjelper folk med å handle inn og virksomheter med å nå ut til dem med relevant innhold.

Vi står bak Skandinavias mest downloadede tilbuds-apper eTilbudsavis og Mattilbud, som hjelper over en halv million mennesker hver måned med å finne tilbud og planlegge innkjøp på tvers av web, iOS og Android.

Tjek har også utviklet et nytt format for digitale tilbudsaviser, kataloger og tilbudskampanjer, som vi kaller for Incito. Incito er et responsivt og digitalt markedsføringsverktøy, som automatiserer produksjon av tilbudsaviser, kataloger og tilbud. Du kan finne mer informasjon om Incito på https://tjek.com/incito

Når vi ikke videreutvikler apps og automatiserer digitale tilbudsaviser, så hjelper vi store detaljhandlere og leverandører i Norden med å optimere deres strategi, kampanjer og performance. Insights by Tjek er vårt Power BI analyseverktøy, som gir tilgang til data om bl.a. markedet, forbrukeratferd, brand performance, søk, trender og mye mer. Mer om Insights by Tjek på https://tjek.com/insights

Mer om Tjek på https://tjek.com/

Følg pressemeldinger fra Tjek

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Tjek på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Tjek

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye