Oda

Nina Mikaelsen ny markedsdirektør i Oda

Del

Oda har ansatt Nina Mikaelsen som ny markedsdirektør i Oda Norge. Mikaelsen kommer fra stillingen som leder for merkevare og markedskommunikasjon i flyselskapet Norwegian.

- Oda er uten tvil en gamechanger i norsk dagligvare, men også i folks liv. Jeg er glad for å ha blitt en del av Oda-laget og ser frem til å bruke min erfaring fra Norwegian til å bidra til Odas vekst og utvikling, sier Nina Mikaelsen.

Nina Mikaelsen er ny markedsdirektør i Oda
Nina Mikaelsen er ny markedsdirektør i Oda Oda

Skal spisse lavprisprofilen til Oda

I Oda får Mikaelsen ansvar for vekst og markedsføring, og for å drive arbeidet med å bygge og videreutvikle merkevaren Oda i Norge. Oda gikk over til å bli et lavprisselskap i 2021, og Mikaelsen mener at arbeidet med å fortsatt synliggjøre Oda som en lavprisaktør vil være blant hennes viktigste prioriteringer fremover. 

- Kjennskapen til Oda er høy. Jeg tror de aller fleste vet at Oda driver med hjemlevering av matvarer, når de ser en gul Oda-bil. Målet mitt er at enda flere skal vite at Oda også har de laveste prisene. Barnefamiliene trenger ikke velge mellom å spare tid eller å spare penger i dyrtiden. Hos Oda kan de få begge deler, sier Mikaelsen.

Mikaelsen har handlet hos Oda helt siden Oda hadde hentepunkt på Fornebu og har fulgt selskapets utvikling og vekst nøye.

- Oda skiller seg ut som en sjarmerende merkevare med et tydelig glimt i øyet. Det blir viktig for meg å bevare denne når vi skal snakke mer om pris og ta en tydeligere prisposisjon i markedet, sier Mikaelsen.


Fra en utfordrer til en annen

Mikaelsen har jobbet 10 år i Norwegian, der hun har hatt flere ulike lederroller innen markedsføring og merkevare, både globalt og i Norge. Hun mener erfaringen fra en annen utfordrer og ledende lavprisaktør kommer til å bli viktig i Oda.

- Jeg tror min bakgrunn fra et innovativt selskap i en svært konkurranseutsatt bransje vil komme godt med i denne rollen. Det er mange likheter mellom Norwegian og Oda. De har begge satt ambisiøse mål og utfordret sine respektive markeder ved å tilby god kvalitet til en lav pris. Nå ser jeg fram til å dykke inn en ny bransje og sammen med et fantastisk team overbevise enda flere barnefamilier om å teste Oda, sier Mikaelsen.


En god match

Oda er den eneste matbutikken på nett i Nord Europa som har vokst etter pandemien. Oda Norge satte nye verdensrekorder i effektivitet i fjor, som bidrar til at Oda kan holde prisene lave. Norgessjef Kristin Thornes sier planen er at Oda fortsatt skal vokse betydelig fremover, og at Nina Mikaelsen er rett person til å lede dette arbeidet.

- Jeg er veldig glad for å ha fått Nina med på laget. Ninas bakgrunn, kompetanse og ikke minst passion for Oda vil være en styrke for oss på vår videre vekstreise, der pris er viktigere enn noen gang, sier Kristin Thornes Woldsdal, Norgessjef i Oda.

Kontakter

Bilder

Nina Mikaelsen er ny markedsdirektør i Oda
Nina Mikaelsen er ny markedsdirektør i Oda
Last ned bilde

Om Oda

Oda er Norges største matbutikk på nett. Oda tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter lever på døra.

Selskapet ble startet i 2013 av 10 gründere med mål om å lage Norges beste handleopplevelse for dagligvarer og for å gjøre hverdagene friere og enklere. Nå er Oda det selskapet i sin kategori med raskest vekst i hele Norden.

Følg pressemeldinger fra Oda

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Oda på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Oda

Oda styrker fokus på Norge og Sverige og nedbemanner 150 i Oda Group Services4.6.2024 10:46:00 CEST | Pressemelding

Oda har mål om å nå lønnsomhet i både det norske og svenske markedet i løpet av 2025. Fremover ønsker selskapet å styrke fokus på det norske og svenske markedet og utsetter derfor videre internasjonal ekspansjon. I den forbindelse har selskapet varslet på et allmøte i dag at 150 ansatte vil bli nedbemannet i Oda Group Service, og at den svenske, norske og globale lederguppen vil bli slått sammen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye