Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

FFI-seminar: Lærdommer fra Ukraina

Del

Hva har Ukraina å lære oss om nasjonal motstand og evnen til å stå i en krig? Forsvarets forskningsinstitutt inviterer til heldagsseminar om temaet.

Dato: Tirsdag 23. januar 2024
Tid: 09.00-15.00
Sted: Deichmansalen, Deichman Bjørvika og digitalt på ffi.no

NB: Arrangementet er fulltegnet for fysisk deltakelse. Presse kan henvende seg til info@ffi.no for å få billett. Arrangementet strømmes her: FFI-seminar: Lærdommer fra Ukraina

Fullt program kan ses på arrangementsiden. Forsvarssjef Eirik Kristoffersen åpner arrangementet. 

Seminaret tar sikte på å øke forståelsen for hva et samfunn gjennomgår i krigstid, og se på hva Norge kan lære av erfaringene som er gjort i Ukraina sett i et totalforsvarsperspektiv. 

Nøkkelord

Kontakter

Ved spørsmål, kontakt kommunikasjonsenheten.
Vakttelefon kontortid: 66 93 49 22 / 48 89 46 91
Vakttelefon utenom kontortid: 993 87 130

Lenker

FFI driver anvendt forskning og utvikling for at Norge skal ha et effektivt og relevant forsvar, et sikkert samfunn og en konkurransedyktig forsvarsindustri. Vi gjør kunnskap og ideer til et effektivt forsvar.

Følg pressemeldinger fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye