Nye utfordringer for Fredrik Græsvik

Del

Etter år med rapportering fra konfliktområder verden over går nå Fredrik Græsvik over til en arena fri for fysiske farer. Han lanserer en rykende fersk podkast som er døpt «Fredrik Græsvik, uredigert». Med den ønsker han å bringe historier fra mennesker som har opplevd livsendrende hendelser både i Norge og internasjonalt, eller som kan gjøre oss klokere.

Kenneth Sporsheim/Bauer Media

Fredrik Græsvik rakk knapt å lukke TV 2-døren bak seg før han nå er klar med en nye utfordringer i Bauer Media. Nå har den erfarne utenriksreporteren funnet en tryggere arena enn der bomber og granater herjer. Det journalistiske oppdraget er likevel utfordrende nok. Græsvik har premiere på en helt ny podkast som har fått navnet «Fredrik Græsvik, uredigert».

–I podkasten møter jeg blant annet mennesker med erfaringer fra inn- og utland som har preget dem, ofte for livet, og gjerne erfaringer de helst skulle vært foruten, sier Fredrik Græsvik.

– Overgangen fra feltet i konfliktområder og som korrespondent til podkaststudio virker kanskje stor, men sannheten er at alt koker ned til historiefortelling og journalistikk. Det er det jeg brenner for.

I premiereepisoden møter Græsvik en mann som virkelig har gjort seg erfaringer han skulle vært foruten. Lege Mads Gilbert har sett og opplevd tragedier, men også glede og mirakler på nært hold. Mange knyttet til de menneskelige tragediene som utspiller seg i på Gaza.

Podkastsjef Øystein Weibell i Bauer Media er har stor tro på podkasten.

– Dette er en serie som appellerer til hjerte og hjerne. Samtidig representer podkasten en ytterlige styrking av Bauers brede podkastportefølje.

Bauer Media står i tillegg til podkaster også bak radiostasjoner som Radio Norge, Radio Vinyl, Topp 40 og Radio Rock.

Første episode av «Fredrik Græsvik, uredigert» slippes torsdag 4. januar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bauer Media

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg pressemeldinger fra Bauer Media AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye