DZT Vertriebsagentur Norwegen

Wiesbaden on Ice – Tysklands største mobile skøytebane

Del

«Wiesbaden on Ice» er navnet på Tysklands største mobile skøytebane, som vil være tilgjengelig fra 28. november 2023 til 14. januar 2024 i Wiesbaden. Arrangør er foreningen Sporthilfe Wiesbaden og banen blir å finne i Bowling Green-parken foran det staselige Kurhaus i byen.

Tysklands største mobile skøytebane foran Kurhaus
Tysklands største mobile skøytebane foran Kurhaus

Fra november til januar blir den store parken med navnet Bowling Green i Wiesbaden et eldorado for alle som liker å gå på skøyter, takket være Tysklands største mobile skøytebane på 2500 kvadratmeter. Arrangøren Sporthilfe Wiesbaden forventer at 75 000 gjester vil ta turen innom. Og omgivelsene er innbydende: Parken i hjertet av Wiesbaden er et stemningsfullt sted. Den storslåtte Kurhaus-bygningen fra 1907 er et kjent og kjært landemerke i Tyskland.

Skøytebanen er åpen for privatpersoner, foreninger og bedrifter hver dag fra kl. 10.00 til kl. 22.00. I tillegg til muligheten for å gå på skøyter og spille curling, får publikum også et underholdningsprogram med nissebesøk, kunstløpshow på internasjonalt toppnivå og trening med ishockeylaget Frankfurter Löwen. Her er det garantert noe for hele familien! Ved siden av banen tilbys et rikholdig utvalg av god mat og drikke i oppvarmede telt.

Mer informasjon på www.wiesbaden-on-ice.de

Kontakter

Bilder

Tysklands største mobile skøytebane foran Kurhaus
Tysklands største mobile skøytebane foran Kurhaus
Last ned bilde

Alt om Ferielandet Tyskland

I over 50 år har Tysklands Nasjonale Turistkontor (DZT) markedsført reisemålet Tyskland i utlandet på oppdrag fra den tyske regjeringen. Ved til sammen 27 utenlandskontorer betjenes 40 markeder, alle med mål om å vise frem Tysklands mangfold som turistattraksjon og øke innkommende turisme til landet.

Som paraplyorganisasjon for Ferielandet Tysklands rikholdige tilbud, har DZT en viktig funksjon i den internasjonale markedsføringen. DZT utvikler blant annet en tilbuds- og opplevelsesorientert markedsføring, samler og optimaliserer markedsføringsaktivitetene globalt og har en omfattende virksomhet i vekstmarkeder. Det er etablert et utstrakt samarbeid mellom DZT, turistnæringen i Tyskland, tyske institusjoner i utlandet og partnere fra næringsliv og organisasjoner.

Følg pressemeldinger fra DZT Vertriebsagentur Norwegen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra DZT Vertriebsagentur Norwegen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra DZT Vertriebsagentur Norwegen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom