Spekter

Velkommen til Spekterkonferansen 2023: Lederskap!

Del

Arbeidsgiverforeningen Spekter avholder tirsdag 14. november Spekterkonferansen 2023, som også er en markering av vårt 30-års-jubileum. Media er hjertelig velkommen!

Anne-Kari Bratten er administrerende direktør i Arbeidsgiverforeningen Spekter
Anne-Kari Bratten er administrerende direktør i Arbeidsgiverforeningen Spekter Foto: Thomas T. Kleiven/ Spekter. Bilder av Anne-Kari Bratten kan fritt benyttes ved redaksjonell omtale. Bildene krediteres med fotografens navn, eller med "Spekter" dersom fotograf ikke er oppgitt.

Krig og økt beredskap. Strømkrise og dyrtid. Rentegalopp og reallønnsnedgang. Klimakrise og grønn omstilling. Kunstig intelligens og digitalt skifte. Mangel på arbeidskraft og eldrebølge. Skiftene skjer raskere, og kompleksiteten krever mye av oss alle.

På Spekterkonferansen 2023 spør vi: Hva slags lederskap krever vår tid, og hvordan lede i møte med en ny tid?

Disse får du møte på Spekterkonferansen 2023:

 • Anne-Kari Bratten, administrerende direktør, Arbeidsgiverforeningen Spekter
 • Carl Bildt, tidligere svensk statsminister
 • Tonje Brenna, arbeids- og inkluderingsminister, i samtale med Høyres nestleder Henrik Asheim.
 • Andreas Bjelland Eriksen, klima- og miljøminister, i samtale med Sigrun Aasland fra Miljøstiftelsen Zero og Kristin Halvorsen fra Cicero Senter for klimaforskning
 • Bernt Reitan Jenssen, daglig leder, Ruter, i samtale med kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen og administrerende direktør Inger Cathrine Bryne i Helse Vest RHF
 • Astrid Hoem, leder i AUF, i samtale med Ola Svenneby, leder i Unge Høyre
 • Skjalg Fjellheim, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, Helse Nord RHF
 • Kristin Clemet, daglig leder, Civita
 • Torgeir Waterhouse, partner, Otte
 • Halvor Hegtun, journalist i Aftenposten
 • Terje Svabø, konferansier

Spekterkonferansen 2023 avholdes på Nationaltheatret i Oslo, tirsdag 14. november kl. 12.00 – 16.45. Registrering med en enkel lunsj fra 12.00. Selve konferansen begynner 12.45. 

Les mer om konferansen, programmet og innlederne her:

Kontakter

Lenker

Om Spekter

Spekter er en arbeidsgiverforening som organiserer virksomheter med over 238 000 ansatte og er dominerende innen sektorene helse, samferdsel og kultur.

Følg pressemeldinger fra Spekter

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Spekter på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Spekter

Statsbudsjett 2024: Tid for tydelige prioriteringer6.10.2023 12:33:24 CEST | Pressemelding

– Vi er inne i en ny økonomisk virkelighet. Derfor er det mer enn noen gang behov for tydelige politiske prioriteringer og politisk nytenkning. Det er flere gode ansatser i statsbudsjettet for 2024, men fortsatt har vi åpenbart mye å gå på. Man kan starte med å prioritere nødvendig vedlikehold, framfor å prioritere politisk prestisjetunge nyinvesteringer sier Anne-Kari Bratten, administrerende direktør i Arbeidsgiverforeningen Spekter.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom