Riksrevisjonen

Ny rapport i dag kl. 12:30: Bidrar Enova effektivt til Norges omstilling til lavutslippssamfunnet?

Del

Riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen presenterer resultatet av en ny undersøkelse av Enova i dag kl. 12:30. Riksrevisjonen har undersøkt Enovas bidrag til å omstille veitransportmarkedet og støtten de gir til teknologiutviklingsprosjekter.  Undersøkelsen omfatter også hvordan Klima- og miljødepartementet legger til rette for at Enova kan være et effektivt virkemiddel for omstillingen.

Portrettfoto av riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen.
Riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen presenterer undersøkelsen torsdag 9. november kl. 12:30 Foto: Mathias Fossum / Riksrevisjonen.

Tid: I dag kl. 12:30.
Sted: Presentasjon på Vimeo.

Journalister og fotografer kan også være til stede hos oss i Storgata 16 i Oslo. Send oss i så fall en e-post på forhånd.

Riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen presenterer resultatet av undersøkelsen. Rapporten er tilgjengelig på riksrevisjonen.no fra kl. 12:30.

Både Schjøtt-Pedersen og ansvarlig ekspedisjonssjef Annette Gohn-Hellum er tilgjengelige for intervjuer etter presentasjonen.

Velkommen!

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Riksrevisjonen er Stortingets største og eldste kontrollorgan. Gjennom revisjon av regnskap og undersøkelser sjekker vi hvordan regjeringen og statsforvaltningen gjør jobben sin.

Følg pressemeldinger fra Riksrevisjonen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Riksrevisjonen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Riksrevisjonen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom