Riksrevisjonen

Ny undersøkelse: Bidrar Enova effektivt til Norges omstilling til lavutslippssamfunnet?

Del

Riksrevisjonen har undersøkt Enovas bidrag til å kutte klimagassutslipp i veitransportsektoren og støtten de gir til teknologiutviklingsprosjekter. Undersøkelsen omfatter også hvordan Klima- og miljødepartementet legger til rette for for bruk av Enova som et klimavirkemiddel. Torsdag 9. november kl. 12:30 presenterer riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen resultatet. Velkommen!

Portrettfoto av riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen
Riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen presenterer rapporten om Enovas bidrag til teknologi- og markedsutvikling av lav- og nullutslippsløsninger. Foto: Mathias Fossum / Riksrevisjonen.

Tid: Torsdag 9. november kl. 12:30.
Sted: Presentasjon på Vimeo.

Journalister og fotografer kan også være til stede hos oss i Storgata 16 i Oslo. Send oss i så fall en e-post på forhånd.

Riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen presenterer resultatet av undersøkelsen. Rapporten er tilgjengelig på riksrevisjonen.no fra kl. 12:30 samme dag.

Både Schjøtt-Pedersen og ansvarlig ekspedisjonssjef Annette Gohn-Hellum er tilgjengelige for intervjuer etter presentasjonen.

Velkommen!

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Riksrevisjonen er Stortingets største og eldste kontrollorgan. Gjennom revisjon av regnskap og undersøkelser sjekker vi hvordan regjeringen og statsforvaltningen gjør jobben sin.

Følg pressemeldinger fra Riksrevisjonen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Riksrevisjonen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Riksrevisjonen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom