Forrykende finale for millionsuksess

Del

Camilla Läckberg og Henrik Fexeus er endelig tilbake! «Mirage» er tredje og siste del i den pulserende spenningsserien om etterforskeren Mina og mentalisten Vincent.

Allerede før den første boken i trilogien var lansert, hadde den dratt inn 100 millioner kroner fra salg av rettigheter til utlandet. Nå er bøkene til Läckberg solgt til 60 land i 30 millioner eksemplarer. Bøkene av Läckberg og Fexeus, «Mentalisten», «Sekten» og nå «Mirage», er kjempesatsinger på tvers av landegrenser og forlag. 

Kongelig dødsritual

«Mirage» er tredje og siste del i serien om etterforskeren Mina og mentalisten Vincent. Det er rett før jul i Stockholm og Sveriges justisminister Niklas Stockenberg mottar en truende beskjed om at han kun har fjorten dager igjen å leve. Samtidig blir et komplett menneskeskjelett, tilhørende en vellykket og mye omtalt finansmann, funnet nede i byens t-bane, rengjort og pent dandert som i et eldgammelt kongelig dødsritual. 

Politietterforsker Mina Dabiris enhet sliter fremdeles etter den traumatiske hendelsen fra sommeren før, som endte med at kollegaen deres døde, og hun ringer mentalisten Vincent Walder for å få bistand med etterforskningen. For Vincent kjennes det ut som om verden er i ferd med å omslutte ham fullstendig. Da en lignende haug med menneskebein blir funnet i tunnelsystemet, settes enheten virkelig på prøve - hva er det egentlig som skjer dypt der nede i mørket under Stockholm? Og hvem jager justisministeren?

Om forfatterne

Camilla Läckberg er kjent for krimromanene fra Fjällbacka der hun selv er oppvokst. Hun har solgt over 30 millioner bøker i til sammen 60 land. 

Henrik Fexeus er en svensk mentalist, forfatter og programleder. Siden 2005 har han vært en hyppig gjest i media, som ekspert på kroppsspråk og ikke-verbal kommunikasjon.

«Mirage» lanseres 10. november. Ta kontakt for anmeldereksemplar, PDF eller intervju.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

«Mirage» lanseres 10. november.
«Mirage» lanseres 10. november.
Last ned bilde
Camilla Läckberg og Henrik Fexeus skriver bestselgende bøker som gis ut verden over. Foto: Evelina Sigetty
Camilla Läckberg og Henrik Fexeus skriver bestselgende bøker som gis ut verden over. Foto: Evelina Sigetty
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bonnier Norsk Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom