Thon Hotels

Thon Hotels med nytt partnerhotell på Sorø i Danmark

Del

Allerede den 1. november blir hotellet som tidligere var Comwell Sorø, et Thon Partner-hotell. Det er CIC Hospitality som skal stå for driften av hotellet. – Et viktig steg for Thon Hotels’ satsning i Norden, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels.

Thon Partner Hotel Sorø i Danmark
Thon Partner Hotel Sorø i Danmark

Thons Hotels’ nye partnerhotell ligger på Sorø på Midtsjælland i vakker natur med utsikt til skog og sjø. Hotellet har Danmarks største stråtak, kan skilte med utsikt til en vinmark og moderne og stilren innredning med fokus på skandinavisk design.

- Jeg er veldig fornøyd med at Thon Hotels nå utvider tilbudet til kundene våre i Danmark med et nytt partnerhotell, sier Morten Thovaldsen, konserndirektør i Thon Hotels. Thon Hotels skal vokse i Norden, og Thon Partner Hotel Sorø blir en viktig del av den satsningen, avslutter han.

Matthias Tanski i CIC Hospitality uttaler:
- Vi gleder oss over å utvide samarbeidet med Thon Hotels med vårt andre Hotell i Danmark. CIC Hospitality og Thon Hotels har nå partneravtale på totalt seks hoteller, og vi har planer om flere prosjekter sammen. Vi opplever Thon hotels som en god franchise- og samarbeidspartner, og gleder oss over å få med Thon Partner Hotel Sorø som en del av Thons Hotels vekstplaner i Norden.

Mer om Thon Partner Hotel Sorø
Hotellet har 96 rom i landlig, engelsk stil, restaurant og bar. Konferanselokaler med kapasitet til 250 konferansegjester og 13 fleksible møterom.

Hotellet ligger en time sydvest for Kastrup Luftahvn, i Sorø på Midtsjælland, kun 5 minutter fra motorvei E20 midt mellom storbyene København og Odense.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Thon Partner Hotel Sorø i Danmark. Fra 1. november blir hotellet en del av Thon Hotels.
Thon Partner Hotel Sorø i Danmark. Fra 1. november blir hotellet en del av Thon Hotels.
Last ned bilde

Om oss

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 80 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. 

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Thon-hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Følg pressemeldinger fra Thon Hotels

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye