Tjek

Black Friday 2023: Hva søker nordmenn mest etter?

Del

Årets største tilbudsdag nærmer seg, og hos eTilbudsavis er det tiden på året vi dykker dypere ned i hva forbrukerne søker på under denne berømte tilbudsuken.

Se hvilke tilbud nordmenn søker etter i Black Week og på Black Friday.
Se hvilke tilbud nordmenn søker etter i Black Week og på Black Friday.

Året rundt bruker de fleste vår gratis eTilbudsavis-app for søk og sammenligning av dagligvaretilbud. Men når Black Week nærmer seg utvides søkefeltet også til andre produktkategorier og vi ser særlig søk etter tilbud på elektronikk, bolig, DIY, og sko i appen vår.

I fjor søkte nordmenn mest etter støvsuger-tilbud under Black Week, etterfulgt av tilbud på airfryere, TV-er, og vannkokere. Tilbud på klær og sko var heller ikke til å overse i fjor under Black Week. Ting til hjemmet, som dyner, tepper, varmepumper og sofaer sto også høyt på søkelisten til mange nordmenn.

Se topplisten over produkter nordmennene søker etter tilbud på i Black Week og under Black Friday:

Elektronikk:
1. støvsuger
2. airfryer
3. tv
4. hodetelefoner
5. køkkenmaskin
6. ovn
7. varmeovn
8. boxer
9. kaffemaskin
10. panelovn
11. vaffeljern
12. kjøleskap
13. mobil
14. headset
15. stavmikser
16. brødrister
17. airpods
17. barbermaskin
18. fryseskap
19. oppvaskmaskin
20. strykejern

Bolig:
1. dyne
2. varmepumpe
3. teppe
4. sofa
5. bestikk
6. gardiner
7. sengesett
8. sovesofa
9. kniv
10. tørkestativ

DIY:
1. maling
2. dusjkabine
3. verktøy
4. telt
5. symaskin

Annet:
1. sko
2. vintersko
3. hårfarge
4. garderobe
5. dynjakke

Tilbudsavisene blomstrer snart med Black Friday tilbud, så følg nøye med på tilbudene i eTilbudsavis-appen, så går du aldri glipp av et godt tilbud – selv etter Black Friday. 

eTilbudsavis-appen er gratis og kan downloades fra Google Play og App Store.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Tjek

Tjek hjelper folk med å handle inn og virksomheter med å nå ut til dem med relevant innhold.

Vi står bak Skandinavias mest downloadede tilbuds-apper eTilbudsavis og Mattilbud, som hjelper over en halv million mennesker hver måned med å finne tilbud og planlegge innkjøp på tvers av web, iOS og Android.

Tjek har også utviklet et nytt format for digitale tilbudsaviser, kataloger og tilbudskampanjer, som vi kaller for Incito. Incito er et responsivt og digitalt markedsføringsverktøy, som automatiserer produksjon av tilbudsaviser, kataloger og tilbud. Du kan finne mer informasjon om Incito på https://tjek.com/incito

Når vi ikke videreutvikler apps og automatiserer digitale tilbudsaviser, så hjelper vi store detaljhandlere og leverandører i Norden med å optimere deres strategi, kampanjer og performance. Insights by Tjek er vårt Power BI analyseverktøy, som gir tilgang til data om bl.a. markedet, forbrukeratferd, brand performance, søk, trender og mye mer. Mer om Insights by Tjek på https://tjek.com/insights

Mer om Tjek på https://tjek.com/