Bauer Media AS

Nå er det jul igjen – i alle fall på radio

Del

Mens eplene fremdeles henger røde på trærne, starter Lise Askvik friskt opp årets juleradio. Det skjer på dagen tre måneder før julaften, den 24. september. Juleradioen kan høres over hele landet med julemusikk og hyggelig selskap døgnet rundt frem til siste barnål ligger trygt i støvsugeren.

Lise Askvik går på lufta med Juleradioen allerede 24. september.
Lise Askvik går på lufta med Juleradioen allerede 24. september. Bauer Media

– Julemusikk på radio er veldig populært, og lyttertallene skyter i været når adventstiden nærmer seg. Men vi ser også at mange liker å tjuvstarte på julestemningen allerede fra månedsskiftet september-oktober, sier den erfarne programlederen.

– Kanskje det er for å dra ut den gode, lune julefølelsen over tid?

– Lykkepille for øret

Lise Askvik er godt kjent med å lage radiosendinger i og rundt julen, etter mange år i ulike radiokanaler. Likevel kan hun forsikre om at hun aldri blir lei.

– Julemusikk er som en lykkepille for øret, sier hun, og legger til at hun er glad for å se at mange er like glad i musikken og stemningen i førjulstiden som hun selv er.

Ifølge Nielsen lyttet over 300 000 mennesker til Juleradioen i oktober i fjor. I november økte antallet lyttere til over 750 000, og i løpet av desember var over 1,6 millioner innom kanalen, som sender julemusikk hele døgnet.

Juleradio syv år på rad

Bak Juleradioen står Bauer Media, som ellers er kjent for radiostasjoner som Radio Vinyl, Radio Norge, Radio Topp 40 og Radio Rock, i tillegg til podkaster som Avhørt, Siri og de gode hjelperne og Langkjøring med Geir Schau. Ansvarlig redaktør, Kristoffer Vangen, er veldig fornøyd med at Juleradioen snart går på lufta for syvende år på rad.

– Det har blitt en av årets hyggeligste arbeidsoppgaver, og det er ekstra gledelig at Juleradioen også leverer svært gode lyttertall, sier han.

Juleradioen er tilgjengelig over hele Norge fra 24. september.

Nøkkelord

Kontakter

Om Bauer Media

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg pressemeldinger fra Bauer Media AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye