BKLF

Kåring av "Årets Bakeri" 2023.

Del
"Årets Bakeri" har etter fem år etablert seg som den mest prestisjefylte kåringen i baker- og konditorbransjen. Kåringen skal være med på å øke bevisstheten om alle de elementer som til sammen utgjør en vellykket bedrift, å fremheve og presentere gode bedrifter, samt å styrke samholdet i bransjen.

Når: Lørdag 9. september 2023, kl. 22.20. Vi anbefaler å møte opp i god tid før kåringen.

Hvor: Rococosalen, Grand Hotel, Oslo.

Kåringen skjer etter middagen i forbindelse med Baker- og Konditorbransjens Landsforening sitt 125-årsjubileum, og det vil være i underkant av 200 gjester i salen.

Tre bakerier har nådd finalen i kåringen. Lillehammer Bakeri (Lillehammer), Kafé Solros (Bergen) og Blomsø Bakeri & Konditori (Harstad). Alle finalistene vil være til stede.

De tre finalistene har i løpet av året vært gjennom en grundig vurdering av juryen, som sier at de nå har kommet frem til en verdig vinner. Juryen for Årets Bakeri består av Vigdis M. Næsseth, Fossekall as (Juryleder), Hilde Mortvedt, SeeNew as, Beret Mette Haga, Innovasjon Norge, Paal-Andrè Schwital, Metro Branding as.

Det vil bli sendt ut en pressemelding om kåringen i etterkant. 

Påmelding til solveig@bakerkonditor.no innen lørdag 9. september kl. 15.00

Nøkkelord

Kontakter

Om BKLF

BKLF
BKLF
Middelthuns gate 27
0368 Oslo

https://www.bakerkonditor.no/

Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF) er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen har i over 120 år vært en pådriver for å fremme baker- og konditorfaget og virksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.

Følg pressemeldinger fra BKLF

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BKLF på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BKLF

Forsterker samarbeidet innen restaurant- og matfag15.8.2023 15:24:25 CEST | Pressemelding

Tre store organisasjoner innenfor restaurant- og matfag forsterker samarbeidet i en intensjonsavtale. Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF), Norske Kokkers Landsforening (NKL) og Kost og Ernæringsforbundet (KEF) ønsker å samarbeide på tvers av organisasjonsgrensene om rekruttering til restaurant- og matfag generelt og til egne fag spesielt. Disse tre organisasjonene representerer i sum over 80% av de yrkesutdannede i Restaurant og Matfagets utdanningsløp.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom