Kåring av "Årets Bakeri" 2023.
Når: Lørdag 9. september 2023, kl. 22.20. Vi anbefaler å møte opp i god tid før kåringen.
Hvor: Rococosalen, Grand Hotel, Oslo.
Kåringen skjer etter middagen i forbindelse med Baker- og Konditorbransjens Landsforening sitt 125-årsjubileum, og det vil være i underkant av 200 gjester i salen.
Tre bakerier har nådd finalen i kåringen. Lillehammer Bakeri (Lillehammer), Kafé Solros (Bergen) og Blomsø Bakeri & Konditori (Harstad). Alle finalistene vil være til stede.
De tre finalistene har i løpet av året vært gjennom en grundig vurdering av juryen, som sier at de nå har kommet frem til en verdig vinner. Juryen for Årets Bakeri består av Vigdis M. Næsseth, Fossekall as (Juryleder), Hilde Mortvedt, SeeNew as, Beret Mette Haga, Innovasjon Norge, Paal-Andrè Schwital, Metro Branding as.
Det vil bli sendt ut en pressemelding om kåringen i etterkant.
Påmelding til solveig@bakerkonditor.no innen lørdag 9. september kl. 15.00
Nøkkelord
Kontakter
Solveig LygreBKLF AS
Tel:93261050solveig@bakerkonditor.noOm BKLF
Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF) er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen har i over 120 år vært en pådriver for å fremme baker- og konditorfaget og virksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.
Følg pressemeldinger fra BKLF
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BKLF på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra BKLF
Nykommer ble Årets Bakeri 20239.9.2023 23:10:55 CEST | Pressemelding
Det var Lillehammer Bakeri som ble vurdert av juryen som den aller beste av de tre finalistene i Årets Bakeri 2023, og dermed kåret til vinner i den mest prestisjefylte kåringen i baker- og konditorbransjen i Norge.
Håper på medalje i VM1.9.2023 09:02:47 CEST | Pressemelding
I oktober skal det norske konditorlandslaget skal være med å konkurrere i VM for første gang. De har fortsatt til gode å vinne en internasjonal medalje, og er virkelig tente på å få det til denne gangen.
Forsterker samarbeidet innen restaurant- og matfag15.8.2023 15:24:25 CEST | Pressemelding
Tre store organisasjoner innenfor restaurant- og matfag forsterker samarbeidet i en intensjonsavtale. Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF), Norske Kokkers Landsforening (NKL) og Kost og Ernæringsforbundet (KEF) ønsker å samarbeide på tvers av organisasjonsgrensene om rekruttering til restaurant- og matfag generelt og til egne fag spesielt. Disse tre organisasjonene representerer i sum over 80% av de yrkesutdannede i Restaurant og Matfagets utdanningsløp.
Hvem skal lage brød av norsk korn21.7.2023 09:10:57 CEST | Leserinnlegg
Korn og mel fra utlandet har en beskyttelsestoll som stimulerer norske kornbønder til økt produksjon av matkorn. Likevel kan ferdigproduserte bakervarer importeres uten toll i store kvantum og tar etter hvert driftsgrunnlaget bort fra norske bakerier. Fortsetter det slik kan vi spørre om hvem skal produsere brød av norske bønders korn i fremtiden, når norske bakeri legger ned?
Hvem skal lage brød av bondens korn?17.7.2023 09:03:34 CEST | Kronikk
Korn og mel fra utlandet har en beskyttelsestoll som stimulerer norske kornbønder til økt produksjon av matkorn. Likevel kan ferdigproduserte bakervarer importeres uten toll i store kvantum som igjen gir en urimelig konkurranse, og tar etter hvert driftsgrunnlaget bort fra norske bakerier. Fortsetter det slik kan vi spørre om hvem skal produsere brød av bondens korn, når norske bakeri legger ned?
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom