Diakonhjemmet

Byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester i Oslo åpner Fagskolen Diakonova 28. august

Del

Den offisielle åpningen av Fagskolen Diakonova finner sted på studiested Oslo 28. august kl 11.00. Usman Ahmad Mushtaq, byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester, foretar den offisielle åpningen på Campus VID.

Etter to års planlegging kan endelig studentene starte på den nye fagskolen.                       Foto: Colourbox
Etter to års planlegging kan endelig studentene starte på den nye fagskolen. Foto: Colourbox

Fagskolen Diakonova har blitt tildelt driftstilskudd som tilsvarer 30 studieplasser i Oslo for sitt første studietilbud Aktiv omsorg for eldre. I dag vil disse utgjøre det første kullet på Fagskolen.

- Vi har jobbet i over to år med oppbyggingen av denne helt nye Fagskolen. Vi gleder oss enormt til den offisielle åpningen. Ikke minst gleder vi oss til endelig å møte våre første studenter på studiestedet Oslo, sier rektor Gry Ulvedalen.

- All tilgjengelig kunnskap om samfunnsbehov innenfor eldreomsorg tilsier at det er behov for ansatte med høyere yrkesfaglig utdanning innen helse- og omsorgsyrker i Norge. Jeg er glad for å møte hver og en av studentene som har valgt å satse på dette. 

I tidsrommet 11.30 – 12.30 er det avsatt tid til lunsj, kake og muligheter for å hilse på studenter, ansatte og øvrige gjester. 

Kontakter

Fagskolen Diakonova

Fagskolen Diakonova er en privat ideell fagskole innen helse med lokasjoner i Oslo og Bergen.

Fagskolen Diakonova eies av Stiftelsen Diakonhjemmet, Haraldsplass Diakonale Stiftelse, Stiftelsen Diakonova og Ferd AS gjennom Fagskolen Diakonova Holding AS.

https://www.fagskolendiakonova.no

Følg pressemeldinger fra Diakonhjemmet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Diakonhjemmet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Diakonhjemmet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom