Oda

Rekordsommer for Oda

Del

Oda har opplevd sin sterkeste sommer noensinne. I juli vokste matbutikken på nett med over 20 prosent.

Skoleferien er over, og en foreløpig gjennomgang av sommerens tall viser at Oda har hatt over 20 prosent vekst de siste 10 ukene. Sommerferien er tradisjonelt en periode der det pleier å være nedgang i norsk detaljhandel, men gjennom sommeren har det derimot vært full aktivitet hos Oda.

- Dette er ny rekord. Det dårlige sommerværet har åpenbart gjort at mange har ønsket å slippe og gå på butikken og heller få varene levert hjem, men jeg tror også at det skyldes at vi lykkes med å holde prisene lave, uttaler fungerende Norgessjef Tor Erik Aag.

Kontakter

Bilder

Kommersiell direktør i Oda
Kommersiell direktør i Oda
Last ned bilde

Om Oda

Oda er Norges største matbutikk på nett. Oda tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter lever på døra.

Selskapet ble startet i 2013 av 10 gründere med mål om å lage Norges beste handleopplevelse for dagligvarer og for å gjøre hverdagene friere og enklere. Nå er Oda det selskapet i sin kategori med raskest vekst i hele Norden.

Følg pressemeldinger fra Oda

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Oda på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Oda

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye