Bonnier Norsk Forlag

300k følgere: @helenemoo følger opp braksuksessen 

Del
Helene Myhre reiser Norge rundt på stramt budsjett: Å reise alene | Klimavennlig ferie | Bo i bil

26 år gamle Helene Myhre er best kjent som @helenemoo på Instagram, der hun har 300.000 lojale følgere som lar seg inspirere av hennes fantastiske naturopplevelser. Helenes første bok «Tur-retur Norge» var en enorm bestselger med et opplag på 36.000 bøker. Den nye boka «Tur-retur Norge. På nye eventyr» lanseres 25. mai. 

Å reise alene er en voksende trend

I Norge er det over en million mennesker som bor alene, og stadig flere velger å dra på ferie på egen hånd. 

-Jeg lærer aldri så mye om meg selv som når jeg tilbringer lang tid i eget selskap. Det er alltid utfordrende i starten, men så fort man kommer over kneika og inn i en rytme, starter reisen, sier Helene, som måtte gå noen runder med seg selv før hun turte å overnatte alene i bil eller telt. 

Hun har slitt mye med overtenking og krisemaksimering når hun reiser alene. 

-Hørte jeg et ras? Kanskje bilen velter i vinden? Etter mange kamper med meg selv har jeg kommet til et punkt der jeg har funnet ro. Ro nok til å være rasjonell og skjønne hva som er en reell fare og ikke, forteller forfatteren. For henne gir det å reise alene både mestringsfølelse og stor frihet. 

Spektakulære, klimavennlige budsjettferier i Norge 

Når renta går opp, strømmen er dyr, og klimaskammen setter inn, kan de dyre utenlandsreisene henge i en tynn tråd. Men ferien trenger ikke å bli en trist affære av den grunn. «Tur-retur Norge. På nye eventyr» byr på flunkende nye ruter og utsikter fra hele Norge. Denne gangen går ferden også nordover - blant annet tar Helene oss med til Helgeland, Lofoten og Senja på kryss og tvers og sjekket ut hver vik og hver topp. Hun garanterer at du vil få storslåtte opplevelser med denne boken som turfølge - her er både korte og lange ruter enten med bil, sykkel eller til fots. 

Helene låner heller utstyr enn å kjøpe nytt og er god til å reparere ting. Hun har som en av veldig få store profiler på sosiale medier, takket nei til kommersiell sponsing fordi hun ikke vil bidra til kjøpepress. I 2021 ble Helene kåret til Årets turinfluenser under Vixen Awards.

Bo i bilen og spis godt

Helenes spesialitet er å reise i bil, være impulsiv og følge godværet. Hun har bygget om en van til å bli et sted man komfortabelt kan overnatte, og har et eget kapittel i boka om hvordan man kan lage eller kjøpe sin egen campervan. I dagens dyrtid er hennes ferietips helt ideelle, og hun har mange gode tips til hvordan man reiser budsjettvennlig. 

Boka har også et innbydende kapittel med oppskrifter på nydelig turmat. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Simon Klovning.
Foto: Simon Klovning.
Last ned bilde
Foto: Simon Klovning.
Foto: Simon Klovning.
Last ned bilde
Foto: Helene Myhre.
Foto: Helene Myhre.
Last ned bilde

Om Bonnier Norsk Forlag

Bonnier Norsk Forlag
Bonnier Norsk Forlag
Postboks 7133, St.Olavs plass
0130 Oslo

92629873https://bonnierforlag.no

Følg pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bonnier Norsk Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom