Coca-Cola Europacific Partners Norge

Coca-Cola slutter seg til bransjeavtalen mot matsvinn

Del
Coca-Cola Europacific Partners har signert Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn. Avtalens mål er å halvere matsvinnet i Norge innen 2030, i tråd med FNs bærekraftmål.

Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn er en samarbeidsavtale mellom flere departementer og bransjeorganisasjoner. Den definerer felles innsats og mål for matsvinn i hele verdikjeden, og er nå også signert av Coca-Cola Europacific Partners Norge.

– Vi er opptatt av at all den gode drikken vi lager skal nettopp drikkes. Derfor har vi nå signert Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn. Dette er et område vi allerede har jobbet med i lang tid, blant annet gjennom samarbeid med kundene våre, Matsentralen, Too Good To Go og andre aktører, sier Carl Lescroart, administrerende direktør for Coca-Cola Europacific Partners Norge, og fortsetter:

– Når vi nå signerer denne avtalen, er det et signal om at vi vil fortsette dette arbeidet ved å bidra med tiltak både i egen bedrift, og på tvers av verdikjeden, sier Lescroart.

Som bedrift tilsluttet bransjeavtalen skal Coca-Cola Europacific Partners Norge gjøre data tilgjengelig gjennom rapportering av matsvinn i egen bedrift til bransjeorganisasjonen i sin sektor, gjennomføre tiltak for å redusere matsvinn i egen bedrift, og samarbeide om tiltak på tvers av verdikjeden på de områdene som er formålstjenlig og innenfor konkurranselovgivningen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Coca-Cola Europacific Partners Norge

Coca-Cola Europacific Partners Norge
Coca-Cola Europacific Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola Europacific Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, bonaqua®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, COSTA® og CHAQWA®. Coca-Cola Europacific Partners Norge har i overkant av 550 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg pressemeldinger fra Coca-Cola Europacific Partners Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola Europacific Partners Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coca-Cola Europacific Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom