Liberty NowLiberty Now

Mat-Norge, Apple Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay gir friksjonsfrie kundereiser med RMA-Butikkstyring

Del
På kort tid har RMA-Butikkstyring fått en solid posisjon når det gjelder fremtidens butikk. Dette er teknologi som gjør en forskjell for kunder, ansatte og eiere. Det har raskt blitt mange butikker over hele Norge som benytter RMA-Butikkstyring, og i disse butikkene kan kundene bruke Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay og mange andre betalingsløsninger. – Vi jobber hver dag for å skape en friksjonsfri og enkel kundereise, sier CEO i Mat-Norge, Hans Olav Bakås.

Det har lenge vært kjent at kunden i en butikk med Mat-Norge sin teknologi får enkel adgang til butikken ved å «tæppe» seg inn.

Det som ikke har vært like kjent er at i butikker med RMA-Teknologien så kan kunden enkelt bruke Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay og lignende løsninger.

Betalingsteknologi står sentralt i Mat-Norge sitt utviklingsarbeid, og det jobbes med flere betaling-, inn- og utsjekkingsprogram, for å utvikle fremtidens kundereiser på helt nye måter, hvor også biometri står sentralt.

Etterspørsel etter frihet

Energikrisen og økt press på marginer i dagligvarebransjen har igjen skapt en ny bevissthet hos butikkene rundt nødvendigheten av å ta i bruk teknologien for å sikre en bærekraftig utvikling.

– Tilbakemeldingene vi får fra butikkene er at teknologien Retail Multi Automation (forkortet RMA) gir gode kundeopplevelser, betydelig fleksibilitet for kunder og ansatte, som igjen gir effektivisering gjennom å jobbe smartere, men også en frihet og kontroll som lenge har vært etterspurt fra butikkene, sier Bakås.

– Friksjonsfrie-kundereiser står derfor sentralt i all vår utvikling, hvor vi effektiviserer drift og handleopplevelser på en rekke områder, forteller Bakås.

Mat-Norge jobber i dag med små og store butikker over hele Norge.

Oversikt over butikker med RMA-Butikkstyring i Norge.

En enklere hverdag

Mat-Norge skal bestandig ligge i front på utviklingen av autonome butikker som sikrer enkel og friksjonsfri inn- og utsjekk av butikker, og gode kundereiser – samtidig som butikkene har god kontroll på hvem som bruker butikken.

– Betalingsteknologi står sentralt i dette arbeidet, og RMA-Butikkstyring var tidlig ute med å støtte mobilbetaling. Vi er langt fremme i arbeidet rundt å bruke biometrisk betalingsløsninger. Vår strategi er at det skal være enkelt for alle kunder uansett alder og digital kompetanse; kunden velger det som fungerer best for dem, sier Bakås. Biometriske løsninger blir nok det nye store.

Hans Olav Bakås, CEO av Mat-Norge.

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Oversikt over butikker med RMA-Butikkstyring i Norge.
Oversikt over butikker med RMA-Butikkstyring i Norge.
Last ned bilde
Hans Olav Bakås, CEO av Mat-Norge.
Hans Olav Bakås, CEO av Mat-Norge.
Last ned bilde

Om Liberty Now

Liberty Now
Liberty Now
Televegen 5
3802 Bø i Telemark

+47 457 34 673https://www.mat-norge.no/

Fakta om Mat-Norge
Norsk teknologiselskap stiftet i 2018, som i dag er markedsleder på automatisering og digitalisering av friksjonsfrie kundereiser og handel for dagligvarebransjen. Teknologien som er utviklet for formålet heter Retail Multi Automation, også kjent under navnet RMA-Butikkstyring.

Teknologien har mange bruksområder og står sentralt i arbeidet med å revitalisere dagligvarebransjen både når det gjelder gode og kostnadseffektive kundereiser, og effektivt drift.

Teknologien er kostnadseffektiv og brukes i små og store butikker i by og land over hele Norge. MatNorges autonome butikker har på kort tid gjort Norge ledende innen digitalisering av dagligvarehandel i Europa.

Følg pressemeldinger fra Liberty Now

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Liberty Now på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Liberty Now

Ny teknologi gjør det enklere å jobbe med tyveri og svinn – Høyteknologiske dagligvarebutikker14.7.2023 15:43:35 CEST | Pressemelding

Mat-Norge opplever sterk vekst og etterspørsel. Lønnsomheten i dagligvarebransjen utfordres, og en er nødt til å ta i bruk nye løsninger for å sikre en bærekraftig utvikling. RMA er forkortelse for Retail Multi Automation – en norsk teknologi. Eid og utviklet av Mat-Norge. Skapt robust og fremtidsrettet; er den laget for profesjonell, kommersiell drift av små og store butikker. Pr i dag har 70-80 dagligvarebutikker rundt om i det ganske land tatt i bruk RMA-teknologi. Det betyr at erfaringsbasen begynner å bli solid ettersom flere millioner handleturer er blitt gjort av mangfoldige kunder. I tillegg til at flere hundre fornøyde ansatte drifter butikkene ved hjelp av RMA-teknologi. RMA-teknologien sikrer gode kundereiser og god kontroll Teknologiuniverset som ligger i porteføljen til Mat-Norge er laget for fremtidens handel og gode kundereiser, samtidig som sikkerhet og kontroll er godt ivaretatt. Faktum er at butikker med RMA-teknologien får bedre kontroll over både kundereiser, svinn,

Tyveri og svinn i selvbetjeningskasser, friksjonsfri revisjon av handel uten å måtte involvere kunden!21.11.2022 15:01:17 CET | Pressemelding

Mat-Norge opplever sterk vekst og etterspørsel. Energikrisen og økt press på marginer har skapt en ny bevissthet hos butikkene rundt nødvendigheten av å ta i bruk teknologien for å sikre en bærekraftig utvikling. Det er nå over 40 butikker med RMA-teknologi i Norge. Det betyr at erfaringsbasen begynner å bli solid når det er millioner av kunder som har brukt butikkene over tid. I tillegg til at flere hundre ansatte drifter butikkene ved hjelp av RMA-Teknologi.

30 høyteknologiske dagligvarebutikker i Norge på rekordtid!5.4.2022 10:43:14 CEST | Pressemelding

Jobber skift for å levere høyteknologiske dagligvarebutikker! Einar Uvsløkk, CDO i Mat-Norge, ansetter nå flere folk for å holde unna produksjonen av Høyteknologiske dagligvarebutikker. Med butikkene som nå er på vei opp er det over 30 butikker i Norge, sier Einar Uvsløkk, CDO i Mat-Norge. Vi åpner nye butikker hver uke, vi snakker om butikker som nå samlet omsetter for over 250-300 mill.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye