Liberty NowLiberty Now

Tyveri og svinn i selvbetjeningskasser, friksjonsfri revisjon av handel uten å måtte involvere kunden!

Del
Mat-Norge opplever sterk vekst og etterspørsel. Energikrisen og økt press på marginer har skapt en ny bevissthet hos butikkene rundt nødvendigheten av å ta i bruk teknologien for å sikre en bærekraftig utvikling. Det er nå over 40 butikker med RMA-teknologi i Norge. Det betyr at erfaringsbasen begynner å bli solid når det er millioner av kunder som har brukt butikkene over tid. I tillegg til at flere hundre ansatte drifter butikkene ved hjelp av RMA-Teknologi.
Bilde f.v: Stina Kristin Robberstad-Danielsen (Kreativ leder), Puspa Gurung (Teamleder for frontendutvikling i Mat-Norge) og Hans Olav Bakås (CEO Mat-Norge)
Bilde f.v: Stina Kristin Robberstad-Danielsen (Kreativ leder), Puspa Gurung (Teamleder for frontendutvikling i Mat-Norge) og Hans Olav Bakås (CEO Mat-Norge)

RMA-Butikkstyring er også mye mer

I dag er høyteknologiske butikker mest kjent for delvis selvbetjente butikker. Kunden får bestandig hjelp av mennesker når det trengs, enten fysisk i butikk, eller fjernbetjent gjennom RMA-Butikkstyring, som gjør at ansatte ser og snakker med kunde fra hvor som helst i tillegg til å kunne styre både kasser og andre funksjoner i butikken.

Friksjonsfrie-kundereiser står sentralt i all vår utvikling, hvor vi effektiviserer drift og handleopplevelser på en rekke områder bl.a fjernbetjent kontroll av salg og utlevering av aldersbestemte varer, som gjør at butikken har bedre kontroll enn i en tradisjonell butikk.

Tyveri og svinn

Det som kanskje ikke er like kjent er friksjonsfri revisjon av handel. I en tradisjonell butikk med selvbetjeningskasse så er det i dag slik at kunder som blir valgt ut i stikkontroll må pakke ut av posen og vise alt innholdet. Med RMA-Butikkstyring så kan handelen kontrolleres uten å involvere kunden. I tillegg til at man kan kjøre målrettede kontroller på ulike hold.

Løsningen gir også en helt ny dimensjon når det gjelder innsikt, kontroll, stopp av handel, og dokumentasjon rundt bevisst og ubevisst svinn/tyveri.

Retail Multi Automation – It's about freedom

På kort tid har RMA-Butikkstyring fått en solid posisjon når det gjelder fremtidens butikk. Vi leverer nå en teknologi til markedet som virkelig gjør en forskjell for kunder, ansatte og eiere, både i by og land.

Tilbakemeldingene vi får fra ansatte, kunder, butikker og eiere er at teknologien Retail Multi Automation (forkortet RMA) gir de en frihet og kontroll som lenge har vært etterspurt.

Kontakter

Bilder

Bilde f.v: Stina Kristin Robberstad-Danielsen (Kreativ leder), Puspa Gurung (Teamleder for frontendutvikling i Mat-Norge) og Hans Olav Bakås (CEO Mat-Norge)
Bilde f.v: Stina Kristin Robberstad-Danielsen (Kreativ leder), Puspa Gurung (Teamleder for frontendutvikling i Mat-Norge) og Hans Olav Bakås (CEO Mat-Norge)
Last ned bilde

Om Liberty Now

Liberty Now
Liberty Now
Televegen 5
3802 Bø i Telemark

+47 457 34 673https://www.mat-norge.no/

Fakta om Mat-Norge
Norsk teknologiselskap stiftet i 2018, som i dag er markedsleder på automatisering og digitalisering av friksjonsfrie kundereiser og handel for dagligvarebransjen. Teknologien som er utviklet for formålet heter Retail Multi Automation, også kjent under navnet RMA-Butikkstyring.

Teknologien har mange bruksområder og står sentralt i arbeidet med å revitalisere dagligvarebransjen både når det gjelder gode og kostnadseffektive kundereiser, og effektivt drift.

Teknologien er kostnadseffektiv og brukes i små og store butikker i by og land over hele Norge. MatNorges autonome butikker har på kort tid gjort Norge ledende innen digitalisering av dagligvarehandel i Europa.

Følg pressemeldinger fra Liberty Now

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Liberty Now på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Liberty Now

Ny teknologi gjør det enklere å jobbe med tyveri og svinn – Høyteknologiske dagligvarebutikker14.7.2023 15:43:35 CEST | Pressemelding

Mat-Norge opplever sterk vekst og etterspørsel. Lønnsomheten i dagligvarebransjen utfordres, og en er nødt til å ta i bruk nye løsninger for å sikre en bærekraftig utvikling. RMA er forkortelse for Retail Multi Automation – en norsk teknologi. Eid og utviklet av Mat-Norge. Skapt robust og fremtidsrettet; er den laget for profesjonell, kommersiell drift av små og store butikker. Pr i dag har 70-80 dagligvarebutikker rundt om i det ganske land tatt i bruk RMA-teknologi. Det betyr at erfaringsbasen begynner å bli solid ettersom flere millioner handleturer er blitt gjort av mangfoldige kunder. I tillegg til at flere hundre fornøyde ansatte drifter butikkene ved hjelp av RMA-teknologi. RMA-teknologien sikrer gode kundereiser og god kontroll Teknologiuniverset som ligger i porteføljen til Mat-Norge er laget for fremtidens handel og gode kundereiser, samtidig som sikkerhet og kontroll er godt ivaretatt. Faktum er at butikker med RMA-teknologien får bedre kontroll over både kundereiser, svinn,

Mat-Norge, Apple Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay gir friksjonsfrie kundereiser med RMA-Butikkstyring16.12.2022 11:18:30 CET | Pressemelding

På kort tid har RMA-Butikkstyring fått en solid posisjon når det gjelder fremtidens butikk. Dette er teknologi som gjør en forskjell for kunder, ansatte og eiere. Det har raskt blitt mange butikker over hele Norge som benytter RMA-Butikkstyring, og i disse butikkene kan kundene bruke Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay og mange andre betalingsløsninger. – Vi jobber hver dag for å skape en friksjonsfri og enkel kundereise, sier CEO i Mat-Norge, Hans Olav Bakås.

30 høyteknologiske dagligvarebutikker i Norge på rekordtid!5.4.2022 10:43:14 CEST | Pressemelding

Jobber skift for å levere høyteknologiske dagligvarebutikker! Einar Uvsløkk, CDO i Mat-Norge, ansetter nå flere folk for å holde unna produksjonen av Høyteknologiske dagligvarebutikker. Med butikkene som nå er på vei opp er det over 30 butikker i Norge, sier Einar Uvsløkk, CDO i Mat-Norge. Vi åpner nye butikker hver uke, vi snakker om butikker som nå samlet omsetter for over 250-300 mill.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye