Starbucks

Starbucks har åpnet dørene på Strandtorget

Del
Endelig er dagen mange lillehamringer har ventet på her. Torsdag 10. november åpnet Starbucks dørene på Strandtorget.
Daglig leder Elise Lien.
Daglig leder Elise Lien.

Sammen med sine 11 ansatte står daglig leder Elise Lien klar til å servere kaffe, bakevarer og lunsj til byens kaffetørste. 

- Dette blir gøy! Vi er en serviceinnstilt gjeng som gleder oss. Jeg vet at Starbucks har vært ønsket til Lillehammer, spesielt fra byens ungdommer. Vi skal være et trivelig sted du kan besøke med venner, bruke som lesesal eller “hjemmekontor”, forteller daglig leder Elise Lien.  

Spennende sesongbasert utvalg 

I tillegg til det faste utvalget av kaffe, bakevarer og lunsj tilbyr Starbucks på Strandtorget et spennende sesongbasert utvalg, for eksempel en variasjon av helt egne julesmaker. Lillehamringene kan dermed varme seg på julestemning og unike kaffesmaker allerede nå. 

- Vi satser på et variert utvalg og kan friste med sesongbaserte smaker i tilegg til våre klassiske typer med kaffe. Målet er at alle våre besøkende skal få muligheten til å teste ut nye og spennende smaker og finne sin favoritt, forteller Elise Lien.  

Har troen på fremtiden 

Kjededirektør i Dely Rune Sandvik har stor tro på at den verdenskjente kaffekjeden supplerer Strandtorget på en god måte. Tilliten til daglig leder Elise Lien og resten av de ansatte er stor. 

- Jeg gleder meg til å følge Elise og hennes team nå som de endelig får ønsket alle gjester velkommen til Starbucks på Lillehammer. Vi har fått en flott plassering på Strandtorget, og gleder oss til å servere både lokale og tilreisende hele uken, inkludert søndagene.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Daglig leder Elise Lien.
Daglig leder Elise Lien.
Last ned bilde

Om Starbucks

Starbucks
Starbucks
Henrik Ibsens gate 60 A
0255 Oslo

https://www.starbucks.no/

Starbucks® startet i 1971 i Seattle USA og er i dag en av verdens største kaffekjeder med flere enn 17 400 butikker i 60 land. Starbucks er verdensledende på brenning og salg av spesialkaffe. Siden 2012 er det Dely AS som har hatt franchise på Starbucks i Norge og driver rundt 20 kaféer i Norge og tre kaffebarer i Sverige. Dely AS er Norges ledende serveringskjede med en årlig omsetning på rundt 1,3 milliarder kroner fordelt på 140 restauranter og kaféer.

Følg pressemeldinger fra Starbucks

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Starbucks på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Starbucks