Virke

Ny styreleder i Virke byggevarehandel

Del
Kjell Paulsrud er ny styreleder i Virke byggevarehandel.
Kjell Paulsrud, ny styreleder for Virke byggevarehandel
Kjell Paulsrud, ny styreleder for Virke byggevarehandel

Kjell Paulsrud har vært administrerende direktør i Neumann Bygg AS siden 2017 og har sittet som nestleder i Virke Byggevarehandel.

-          Bygg Anlegg og Eiendom (BAE) næringen er landets største fastlandsnæring og byggevarehandelen er en vesentlig aktør i BAE næringens verdikjede. Virke Byggevarehandel ønsker å være en klar og tydelig stemme på vegne av handelen., Som en integrert del av verdikjeden, og gjennom godt samarbeid med de andre aktørene, vil handelen ha en viktig rolle for å nå næringens mål om redusert klimaavtrykk, økt effektivitet og sysselsetting, sier Paulsrud.

Kjell Paulsrud er, med sin varierte varehandelsbakgrunn, opptatt av mulighetene for en bærekraftig og samtidig lønnsom utvikling for alle aktørene i verdikjeden.

-          Virke har alltid en sentral rolle når det gjelder å representere mulighetene som ligger i økt digitalisering mellom aktørene i bransjen. De aller viktigste gevinstene vi jakter på er et stort antall aktiviteter som dekkes innenfor paraplyen bærekraft. Det blir avgjørende for hele byggenæringen at vi sammen kan vise stor progresjon de neste 5 årene, sier Paulsrud.  

-            Det blir veldig bra å få Paulsrud inn som ny styreleder, sier Aslaug Koksvik, bransjedirektør for Virke Byggevarehandel.

Med seg i styret får han:
Raymond Gabrielsen, nestleder, Byggmakker
Audun Løhre, Gausdal Landhandleri
Espen Braathen, OBS bygg
Erik Tønnesen, Optimera.
Carl Otto Løvenskiold, Løvenskiold handel

Audun Løhre fra Gausdal Landhandleri er byggevarehandelens representant til styret i Norsk Byggtjeneste AS.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kjell Paulsrud, ny styreleder for Virke byggevarehandel
Kjell Paulsrud, ny styreleder for Virke byggevarehandel
Last ned bilde

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er hovedorganisasjonen for arbeidsgivere i handels- og tjenestenæringen. Det er næringer som står for halvparten av verdiskapingen i Norge. Vi kjemper for våre 25 000 medlemsvirksomheter slik at de er rustet for morgendagen, fordi deres utfordringer er våre utfordringer. 

Følg pressemeldinger fra Virke

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Virke

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom