FINN.no

Ruben Søgaard blir SVP for salg i Schibsted Nordic Marketplaces

Del
Etter seks år i rollen som kommersiell direktør i FINN, går Ruben Søgaard over i en nyopprettet rolle som leder for salg i Schibsted Nordic Marketplaces.
Ruben Søgaard, SVP for Schibsted Nordic Marketplaces. Foto: Caroline Roka/FINN
Ruben Søgaard, SVP for Schibsted Nordic Marketplaces. Foto: Caroline Roka/FINN

Leder for de nordiske markedsplassene

Endringen betyr at Søgaard skal lede salgsfunksjonen for alle de nordiske markedsplassene i Schibsted, som foruten FINN består av svenske Blocket, finske Tori og Oikotie og danske Bilbasen og DBA. Til sammen utgjør disse seks virksomhetene Schibsted Nordic Marketplaces.

Under Søgaards ledelse vil ambisjonen være å bygge en enda sterkere salgskultur og å utvikle salgsorganisasjonen på tvers av de nordiske markedsplassene. Et tettere samarbeid over landegrensene vil også bety en samling og styrking av kompetansen innen de ulike bransjene. Ruben Søgaard gleder seg til å ta på seg nye oppgaver og utfordringer i Nordic Marketplaces.

- Jeg ser virkelig frem til å jobbe med alle de strålende menneskene over hele Norden, når vi nå tar fatt på denne neste etappen av reisen vår. Å samarbeide på tvers av land vil bidra til at vi fortsetter å heve nivået for å levere verdi til våre profesjonelle kunder, så vel som våre private brukere, sier Søgaard.

Ny nordisk retning

På kort sikt vil de ulike markedsplassene selge produktene de selger i dag og fortsette arbeidet for de sterke merkevarene i hvert marked.

-  Over tid vil sannsynligvis enkelte produkter og forretningsmodeller harmoniseres på tvers av Norden og da gir dette grepet oss kraft til å ta nye produkter effektivt ut til et nordisk marked i takt med at vi utvikler vår kompetanse, evner og kapasitet, forteller leder for Nordic Marketplaces, Christian Printzell Halvorsen.

- Jeg er utrolig glad for å ha Ruben som en del av markedsplassenes ledergruppe. Jeg kjenner ham som en utmerket leder med stort fokus på våre profesjonelle kunder. Jeg er sikker på at vi under hans ledelse vil bygge en enda sterkere salgskultur på tvers av alle de nordiske markedsplassene, sier Printzell Halvorsen.

Ruben Søgaard vil fortsatt være en del av ledergruppen Schibsted Marketing Services, og gjennom det sikre forbindelsen med den bredere salgsorganisasjonen i Schibsted.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ruben Søgaard, SVP for Schibsted Nordic Marketplaces. Foto: Caroline Roka/FINN
Ruben Søgaard, SVP for Schibsted Nordic Marketplaces. Foto: Caroline Roka/FINN
Last ned bilde
Christian Prinzell Halvorsen, EVP i Schibsted Nordic Marketplaces. Foto: Caroline Roka/FINN
Christian Prinzell Halvorsen, EVP i Schibsted Nordic Marketplaces. Foto: Caroline Roka/FINN
Last ned bilde

Om FINN.no

FINN.no
FINN.no
Grensen 5-7
0159 Oslo

+47 22 86 44 10http://www.finn.no

Vi er der for deg når du skal selge boligen din, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du er moden for et karriereskift, hvis du finner ut at du vil bytte bil, reise på ferie eller leie hytte til påsken; vi er der for de fleste anledninger. 

FINN er Norges største markedsplass, og skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN stedet. 

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN, og litt om hva vi driver med, så besøk oss gjerne på vår inspirasjons- og innholdsside FINNspirasjon, eller på Jobbifinn.finn.no.

Har du spørsmål om data, tall eller innsikt fra FINN? Send en henvendelse til presse@finn.no (i helger og ferier er det dessverre ikke sikkert vi rekker å besvare alle henvendelser). 

Følg pressemeldinger fra FINN.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra FINN.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra FINN.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom