Ergoterapeutene

600 ergoterapeuter samles til fagkongress i Stavanger

Del
Til uka samles hele ti prosent av alle landets ergoterapeuter til fagkongress i Stavanger. Kongressen arrangeres hvert fjerde år, og er faggruppens viktigste arena for utvikling av faget og yrkesutøvernes kompetanse.

Ergoterapeuter bidrar til deltakelse og inkludering med sin kompetanse om samspillet mellom person, aktivitet og omgivelser. Kongressdeltakerne vil ta med seg viktige erfaringer hjem fra Stavanger. Kompetanse som vil komme landets helse- og velferdstjenester og innbyggerne til gode.

Kongressprogrammet reflekterer alle områder av ergoterapeuters kjernekompetanse. Det er bygd opp med en blanding av presentasjoner fra norske og utenlandske ergoterapeuter. Presentasjonene skjer både i plenum og i parallellsesjoner, der ergoterapeuter presenterer både fagutøvelse, fagutvikling og forskning. 

Under kongressen vil professor i ergoterapi ved Oslo Met og seniorforsker ved Diakonhjemmet sykehus, Ingvild Kjeken holde en æresforelesning.

Det er i år 25 år siden også den første Fagkongress i ergoterapi ble gjennomført i Stavanger. Det er et regionalt kongresstyre som på vegne av Ergoterapeutene Vest arrangerer konferansen. Kongresstyret er ledet av ergoterapeut Randi Skumsnes, sammen med 40 frivillige ergoterapeuter har de lagt ned tusenvis av dugnadstimer i arrangementet.

Kontakter

Kongressleder Randi Skumsnes

Bilder

Last ned bilde
Kongressleder Randi Skumsnes, nestleder Kristina Hoydal og sekretær Linda Fauskanger Nesheim. 
Randi og Linda arbeider i Stavanger kommune. Kristina på VID vitenskapelige høgskole
Kongressleder Randi Skumsnes, nestleder Kristina Hoydal og sekretær Linda Fauskanger Nesheim. Randi og Linda arbeider i Stavanger kommune. Kristina på VID vitenskapelige høgskole
Last ned bilde
Kongresstyremøte i mai 2019 er: Linda Fauskanger Nesheim, Kristina Hoydal, Cathrine Tufte, Randi Skumsnes, David Wefring Osen, Ingelin Rød, Fanny Alexandra Jakobsen og Inger Hellem.
Kongresstyremøte i mai 2019 er: Linda Fauskanger Nesheim, Kristina Hoydal, Cathrine Tufte, Randi Skumsnes, David Wefring Osen, Ingelin Rød, Fanny Alexandra Jakobsen og Inger Hellem.
Last ned bilde
Last ned bilde
Familie blåser såpebobler
Familie blåser såpebobler
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Ergoterapeutene

Ergoterapeutene
Ergoterapeutene
Stortingsgata 2
0158 Oslo

22 05 99 00http://www.ergoterapeutene.org

Norsk Ergoterapeutforbund - Ergoterapeutene er fagorganisasjonen for ergoterapeutene i Norge.

Ergoterapeuter bidrar til deltakelse og inkludering med sin kompetanse om samspillet mellom person, aktivitet og omgivelser. Ergoterapeuter er autorisert helsepersonell med bachelorgrad.

Ergoterapeuter gjør hverdagslivet mulig – for enda flere, og finner løsninger når det blir et gap mellom helsa og hverdagens krav. Ergoterapeuter gir mennesker mulighet til å leve et aktivt liv og delta i samfunnet. På denne måten bidrar ergoterapeuter sterkt til bærekraftige helsetjenester.

Vi er en tydelig og fremtidsrettet fag­organisasjo­n og det naturlige valget for ergo­terapeutene i Norge. Vi ivaretar medlemmenes arbeidsvilkår og yrkesutøvelsens rammebetingelser, uavhengig av medlemmenes stillingstittel. Vi har over 4500 medlemmer i kommuner, offentlige og private sykehus og helseinstitusjoner, offentlig forvaltning og en rekke andre virksomheter.

Følg pressemeldinger fra Ergoterapeutene

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ergoterapeutene på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ergoterapeutene

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom