ECIT

Prosys ApS blir en del av ECIT

Del
ECIT AS har kjøpt det danske IT-firmaet Prosys. Oppkjøpet styrker ECIT`s markedsposisjon og fotavtrykk innen managed services, skytjenester og infrastruktur, samt rådgivning og IT-support.

ECIT`s datterselskab ECIT Solutions A/S har kjøpt 100 % af aksjene i Prosys og oppkjøpet er et kontantoppgjør. Prosys vil bli fusjonert inn i ECIT Solutions A/S.

- Oppkjøpet styrker ECIT`s IT og skyleveranser og vår posisjon i managed services samt rådgivning og IT-support. Prosys` tjeneste- og kundeportefølje komplementerer IT-divisjonen og ECIT’s fotavtrykk i Danmark. Vi ser frem til å ønske kunder og medarbeidere i Prosys velkommen til ECIT, sier Peter Lauring, CEO in ECIT. 

Om Prosys ApS

Prosys, lokalisert i Stor-Københavnområdet i Danmark, er en dansk tilbyder av tjenester innen managed services. Prosys hjelper mellemstore og store virksomheter med sin digitale reise, gjennom managed services, sky- og nettverksdrift. Prosys har 5 medarbeidere og en omsetning på 7 MDKK i 2021.Les mer på https://prosys.dk

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om ECIT

ECIT
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

+47 22 72 14 14https://www.ecit.com/

ECIT ble grunnlagt i 2013 og hjelper en bred kundebase med IT, software og regnskap. ECIT har en velprøvd modell for oppkjøp og fusjoner, som sikrer nærhet til kunder og lokalt entreprenørskap kombinert med styrken fra et større internasjonalt konsern. ECIT har en proforma omsetning (2021) på 2.6 MRD. NOK og + 2,200 ansatte i over 10 land. Oppkjøp og fusjoner har vært nøkkeldrivere for selskapets vekst, og ECIT har fullført mer enn 125 oppkjøp siden 2013.  Les mer på www.ecit.com

Følg pressemeldinger fra ECIT

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ECIT på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ECIT

Agidon A/S blir en del av ECIT16.12.2022 12:26:36 CET | Pressemelding

ECIT AS köper Agidon A/S, ett danskt konsult- och digitaliseringsbolag. - Uppköpet stärker ECITs kompetens och kundleverans inom digitalisering och är ett bra tillägg till vår konsultavdelning. Med Agidon vi får ett bra fotavtryck inom mode- och produktionsbranschen och ytterligare närvaro i Västdanmark. Vi är glada att kunna hälsa både kunder och medarbetare i Agidon välkomna till ECIT, säger ECITs koncernchef, Peter Lauring.

Agidon A/S blir en del av ECIT16.12.2022 09:25:18 CET | Pressemelding

ECIT AS kjøper Agidon A/S, et dansk konsulent- og digitaliseringsselskap. - Oppkjøpet styrker ECITs kompetanse og kundeleveranser innen digitalisering, og er et godt tillegg til vår konsulentavdeling. Med Agidon får vi et godt fotavtrykk innen mote- og produksjonsbransjen, og ytterligere tilstedeværelse i Vest-Danmark. Vi er glade for å kunne ønske både kunder og ansatte i Agidon velkommen til ECIT, sier konsernsjef i ECIT, Peter Lauring.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye