ECIT

Agidon A/S blir en del av ECIT

Del
ECIT AS kjøper Agidon A/S, et dansk konsulent- og digitaliseringsselskap. - Oppkjøpet styrker ECITs kompetanse og kundeleveranser innen digitalisering, og er et godt tillegg til vår konsulentavdeling. Med Agidon får vi et godt fotavtrykk innen mote- og produksjonsbransjen, og ytterligere tilstedeværelse i Vest-Danmark. Vi er glade for å kunne ønske både kunder og ansatte i Agidon velkommen til ECIT, sier konsernsjef i ECIT, Peter Lauring.
Konsernsjef i ECIT, Peter Lauring
Konsernsjef i ECIT, Peter Lauring

ECIT kjøper 69.995 % av aksjene i Agidon, med opsjon på å kjøpe resterende aksjer i selskapet.  Oppkjøpet er gjort opp delvis med kontanter og delvis ved å utstede nye aksjer i ECIT AS. 

Om Agidon A/S

Agidon A/S, lokalisert i Aalborg, Danmark, tilbyr digitaliserings- og konsulenttjenester. Agidon A/S’ har kompetanse på Microsoft Business Central og Lessor, med specialisert kompetanse innen mote- og produksjonsbransjen. Agidon A/S har 22 ansatte og en  omsetning på 27.6 MDKK for regnskapsåret som sluttet 30.04.2022. Les mer på https://agidon.dk.                      

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Konsernsjef i ECIT, Peter Lauring
Konsernsjef i ECIT, Peter Lauring
Last ned bilde

Om ECIT

ECIT
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

+47 22 72 14 14https://www.ecit.com/

ECIT ble grunnlagt i 2013 og hjelper en bred kundebase med IT, teknologi og regnskap. ECIT har en velprøvd modell for oppkjøp og fusjoner, som sikrer nærhet til kunder og lokalt entreprenørskap kombinert med styrken fra et større internasjonalt konsern. ECIT har en proforma omsetning (2021) på 2.6 MRD NOK og +2,300 ansatte over 10 land. Oppkjøp og fusjoner har vært en nøkkeldriver for selskapets vekst, og ECIT har fullført mer enn 130 oppkjøp siden 2013. Les mer på www.ecit.com

Følg pressemeldinger fra ECIT

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ECIT på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ECIT

Agidon A/S blir en del av ECIT16.12.2022 12:26:36 CET | Pressemelding

ECIT AS köper Agidon A/S, ett danskt konsult- och digitaliseringsbolag. - Uppköpet stärker ECITs kompetens och kundleverans inom digitalisering och är ett bra tillägg till vår konsultavdelning. Med Agidon vi får ett bra fotavtryck inom mode- och produktionsbranschen och ytterligare närvaro i Västdanmark. Vi är glada att kunna hälsa både kunder och medarbetare i Agidon välkomna till ECIT, säger ECITs koncernchef, Peter Lauring.

ECIT AS har inngått avtale om å kjøpe 50.1% av aksjene i Intunor Services AS.17.10.2022 11:12:53 CEST | Pressemelding

ECIT AS (ECIT) har inngått avtale om å kjøpe 50.1% av aksjene i det norske økonomi- og regnskapshuset Intunor Services AS (Intunor), inkludert en opsjonsavtale om å kjøpe de resterende 49.9 % av aksjene. Transaksjonen forutsetter myndighetenes godkjenning. Ferdigstilling av oppkjøp, og kunngjøring av utført oppkjøp kan, forutsatt godkjenning fra myndighetene, forventes i fjerde kvartal 2022.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye