Bauer Media AS

Bauer Meidia med abonnements-radio - null reklame og flere lyteropplevelser

Del
Bauer Media lanserer i disse dager et nytt Premium-tilbud der samtlige radiokanaler selskapet står bak kan høres uten reklame. I tillegg lover radio- og podkastselskapet helt nye programtilbud for sine abonnenter. Reklamefrie blir også podkastene som Bauer Media lager alene eller sammen med andre.

Samtidig lanseres over 70 radiokanaler som distribueres via IP. Program og markedsdirektør i Bauer Media Kristoffer Vangen sier han har god tro på at det eksklusive innholdet og muligheten til å lytte reklamefritt vil appellere til deler av lytterne.

 Vangen venter at det i særlig grad er de som hører Topp 40, Radio Norge, Radio Vinyl, Radio Rock og Norsk Pop som i første omgang vi betale for tjenesten. 

-Det nye og eksklusive innholdet blir fortløpende lansert utover høsten, forteller han.

 Lytterne som velger ikke å abonnere vil også få et bedre tilbud sier Vangen.

- Dette gjør oss i stand til å styrke våre eksisterende kanaler slik at de framstår som enda mer attraktive for annonsører og lyttere, sier Vangen.

 Bauer Media er første radioselskap som lanserer en slik tjeneste i Norge, men søsterselskapene i Storbritannia, Danmark og Polen er allerede i gang med en liknende Premium-løsning.

– Det har fungert veldig bra, og vi ser at mange lyttere ønsker å betale en liten sum for et økt tilbud på lyd, sier Vangen.

Han legger til at dette er en naturlig utvikling i forhold til den teknologiske revolusjonen som skjer på lyd.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Audio er Europas største kommersielle radiokringkaster.

I Norge står Bauer Media bak 80 radiokanaler og et voksende nettverk av podkaster. Vi er tilgjengelig på DAB, nett og mobil.

Bauer Media AS driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, Kiss og P24-7 MIX, KOS og FUN.

Alle kanalene er tilgjengelig nasjonalt på DAB, via våre apper og på nett.

Bauer Media AS tilbyr også et Premium-abonnement der samtlige radiokanaler selskapet står bak kan høres uten reklame, samt lytterne får eksklusivt innhold og kvalitetspodkaster.

Selskapet har ca. 70 medarbeidere med hovedkontor i Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg pressemeldinger fra Bauer Media AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom