Spekter

Ingen streik i NRK

Del
- Spekter og NRK er fornøyd med at vi med bistand fra riksmeklerens kontor har kommet til enighet med LO Stat i lønnsoppgjøret for NRK. Dermed unngår vi at NRKs TV-seere, radiolyttere og nettbrukere blir rammet av streik som kunne ha redusert kringkastingstilbudet betydelig, sier Spekters administrerende direktør Anne-Kari Bratten.

Resultatet av meklingen innebærer at NRK-ansatte medlemmer av LO-forbundene NTL og Creo får et lønnsoppgjør i tråd med normen fra frontfaget.

Kontakter

Om Spekter

Spekter
Spekter
Fridtjof Nansens vei 19
0306 Oslo

47 65 70 00http://www.spekter.no

Spekter er en arbeidsgiverforening som organiserer virksomheter med over 238 000 ansatte og er dominerende innen sektorene helse, samferdsel og kultur.

Følg pressemeldinger fra Spekter

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Spekter på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Spekter

Statsbudsjett 2024: Tid for tydelige prioriteringer6.10.2023 12:33:24 CEST | Pressemelding

– Vi er inne i en ny økonomisk virkelighet. Derfor er det mer enn noen gang behov for tydelige politiske prioriteringer og politisk nytenkning. Det er flere gode ansatser i statsbudsjettet for 2024, men fortsatt har vi åpenbart mye å gå på. Man kan starte med å prioritere nødvendig vedlikehold, framfor å prioritere politisk prestisjetunge nyinvesteringer sier Anne-Kari Bratten, administrerende direktør i Arbeidsgiverforeningen Spekter.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom